You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
RE: selamunalleykum
ben aslında eskıyım de sıkıldım pc
kapatcam telefondan gırerım belkı
Degerli nur huda Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
alışmam ben ya
Degerli nur huda Kullanicisi Jun 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
mecbren mecburen :D asabıyım ben

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
vealeykumselam verahmetullahi veberakatuhu

her nekadar bi ara siteye bakamadıysamda üye olduğun haberi almıştım nur kardeşim gülücük biraz geç oldu ama kabul edersen bu tanışma bölümü bensiz olmaz diyerekten hoşgeldin dileklerimi sunmak istedim :sırıtık:

üyeliğin hayırlı ve daim olsun kardeşim.....

inşaallah hayır getirip,hayırdan faydalanırsın

Allah hepimizin hizmet yolunu açık ve sürekli eylesin inşaallah.....

güzellikler içinde güzel vakit geçireceginden eminim şimdiden hayırlı forumlar dilerim....

biraz uzun oldu ama selamını geç gördügüm için duayla telafi etmek istedim

slm ve duayla kal
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.