You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Selamunaleykum kardeşler

Selamunaleykum kardeşler

Acemi Üye
Selamunaleykum kardeşler
selamunaleykum kardeşler ben gül Big Grin beni siteye çok deger verdigim çok iyi birisi tavsiye etti ama 7 aydan fazla olmuştu bende şimdi üye olabildim kusura bakmayın eminim güzel site çünkü güzel insanlar güzel insanların oldugu yerdedir Big Grin faydalanacagım
inşallah
Degerli Rose Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
RE: Selamunaleykum kardeşler
Ve aleyküm selam verahmetullahi veberakatuhü
Hoşgeldin gül gülü gülle karşılayalımrosegul
İnşaallah hoşbulanlardan da olursun!
Hayırlarda buluşmak du'asıyla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
ayyy çok kibar ve sıcak bir karşılama ALLAH Razı olsun kardeşlerim :D bana özel mesajla karşılama yaptılar ama ben cevap veremiyorum 10 tane msj olması lazımmış galiba üzgünüm olunca hemen yazarım ona da Big Grin
Degerli Rose Kullanicisi Feb 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
olur tabi bitanemm herzamn beklerz ö. msjlarını.... ifade hoşgeldn hemşom bu arada benm hemşom oluyo bu gül canm ya iyiki geldn...hayırlı olsn cümlemize slm ve du'ayla kal hayırlı paylaşmlar dilerm duanı eksk etme.... Askim
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
işte o kız :D sagol canım çok sıcaksınız şimdiden Big Grin hemşerimiyiz seninle hiç farketmedim ama ögreniyorum yavaşca ögrenecegim daha daa inşallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
rep puanı nasıl veriliyor bana tavsiye edene vercektim de
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.