You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
selamunaleyküm
arkadaşlar aranıza yeni katılan bir üyeyim...
yaşım 23 çogunuz benden büyüktür abilerim ablalarım..

bir istegim olacak:

daha önce de bi kaç formda bulundum,burasını gerçekten çok begendim lakin burada şunu kendimce eksik görüyorum...

yapılan paylaşımlara yorum oldukça düşük ve bir fikir alışverişi ve konu üzerinde bir tartışma pek yok gibi..oysa ki bizim amacımız paylaşımlarla daha çok bilgi ve daha çok üyeye sahip olup dinimizi daha da anlayabilmek öyle degilmi ???

bu benim görüşüm abilerim ablalarım umarım yalnış birşey söylememişimdir...

herkese şimdiden teşekkürler...
ruhumun bedenimden sıyrıldıgı gün bedenim toprakla birleşecek.
sen yardım eyle Allah 'ım
Bunu ilk beğenen sen ol.
-İKRA-
RE: selamunaleyküm
Ve aleykum selam, tekrar hoş geldin Muratcan;
görüş belirtmen güzel; gülücük konuların kimisine katılım ve yorum, tartışma daha fazla,
kimisine az oluyor. Geçmiş konuları vakit buldukça incelersin. gülücük
Allahümme salli alâ seyyidina Muhammedin ve alâ âli seyyidina Muhammed
Bunu ilk beğenen sen ol.
...
Ve aleyküm selam muratcan kardeş
görüşlerin güzel tabi bu birazda kişiye bağlı
görüşlerini bildirip bildirmemek kendisine kalmış.

“Hayat tiyatro gibidir, en kötü insanlar, en iyi yerlerde otururlar.”
Aristofanes
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
diğer kardeşlerimi bilemem ..kendi adıma şunu derim..çalışan biri olduğum için şu aralar iş yoğunluğundan konulara kendimi vererek okuyamıyorum..okuyamadığım birşeye de yorum yazmam..sabahları bir iki dakika da olsada göz geçirip çıkıyorum.

zehan kardeşimin dediği gibi daha önceki paylaşımları incelersen..paylaşımların yoğunluğunu görürsün...ama sanırım bu aralar çoğu üye yoğunluk içinde malum yıl sonu

neyse bak çok durdum ..kaçmam lazım gülücük
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Aleykümselam Muratcan hoşgeldin , her gelen bi fikir belirtiyor ewet yenisin bu yüzden bütün yeni üyelerin başından geçiyor bu durum .. Bende aynı şeyi yaptım yani .. Bi benzeri olarak.. Zamanla alışcaksın .. Noyan35 doğru söylemiş .. Bende telefondan giriyorum mesela çok uzun konuları maalesef uzun uzun okuyamıyorum okuyamadığım içlnde yorum yapmam saçma olur dimi ? Çoğu kişi çalışıyor burda..sen istediğin konuya yorum yapabilirsin , tartışma konusu açabilirsin .. Fikrini beyan etmek isteyen ilaki olur .. Burda güzel fikir alışwerişi oluyor elhamdülillah ..bu araa tekrar hoşgeldin diyorum we iyi forumlar gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Aleyküm selam Hoş geldin Muratcan
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.