You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
selamünaleyküm
Herkese selamlar, ben kerem. 36 yaşındayım. Dini bilgileri öğrenmek için insanların böyle şeylerle birbirine faydasının olması çok güzel bir şey bence. Siteyi hazırlamış olan kişiye de bu sebepten dolayı teşekkür ederim şimdiden.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: selamünaleyküm
aleyküm selam...
hoşgeldiniz..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
aleykumselam hoşgeldiniz.
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yeni konu açmadan bende burdan selam ediyorum hepinize forum dini açıdan çok güzel bölümlenmiş admine büyük selamlar gülücük hepinizede merhabalar bende ilknur .. evliyim talebe ve evhanımıyım gülücük
Sizce Ağlamak İçin Gözyaşı mı Dökmek Gerek ? Bazen Dertlilerde Ağlar Ama Gülerek !..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
Sende hoşgeldin ilknur abla ..
Kuran kursunda mı okuyorsun ..?
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
Hm .. Talebelik diyince aklıma ilk Kuran Kursu geldi . Ondan sormuştum gülücük
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
doğrudur gülücük fazla ciddi konuştum sanırım gülücük yani sonuçta bizde islami yoldan giidiyoruz kuran kursu talebeside olduk çok şükür gülücük
Sizce Ağlamak İçin Gözyaşı mı Dökmek Gerek ? Bazen Dertlilerde Ağlar Ama Gülerek !..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.