You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Selamünaleyküm
Öncelikle herkese mrb. arkadaşlar foruma yeni katılmış bulunmaktayım..inşl. hayırlı olur...değerli paylaşımlarınızdan istifade ederim...

herkese selamlar..:sırıtık:
[Resim: 36bf0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Selamünaleyküm
ne hikmetse bu murat balanıyor ardından bir sürü kişi üye oluyor onun gidişi iyi geliyor bu foruma galiba :D

neyse hoşgeldin demek düşer bize
Bunu ilk beğenen sen ol.
" HACI "
vealeykumselam kardeşim hoşgeldin inşallah geldigin yerlerden bereket ve selamet getirmişsindir ve burda oldugun içinde ayri bir feyz duyarsin inşallah...hayirli paylaşimlar okuman ,paylaşman ,faydalanip faydalandirman dilegiyle inşallah...selametle kalasin mutlukla adim atasin inşallah :D sana katılıyorum oflum bana da öyle geliyor ki bu yeni üyeler fazlasıyla eski Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
a.s hoşgeldin inş. hayırlı olur
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
hoşgeldiniz acemilik dedigin ne ki bir iki konu acıyorsun hemen uzman oluyorsun tabi bir iki msj yaz:D:D

tabi şaka yapıom uzmanlık akıl işidir kavrama işidir herşeyin bilincinde olmak işidir olgunluktur...
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
a.s. sitemize hoşgeldiniz. inş. en güzel şekilde istifade eder güzel vakit geçirirsiniz. forumu kullanmak ise oldukça basittir mesajı yazıyosun gidiyogülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.