Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
selamun aleykum
selamun aleykum
Yolun doğrusu kendine apaçık belli olduktan sonra Resûlullah’a karşı çıkan ve müminlerin yolundan başkasını izleyen kimseyi saptığı yönde bırakırız ve onu cehenneme atarız. Orası varılacak ne kötü bir yerdir!
Forumumuz benden önce imamhatipforum.com adı ile faaliyet gösteriyormuş.
Genellikle imam hatip öğrencilerinin buluşma noktasıymış.
Daha sonra islamiforum.net adını almış ve genele hitap etmeye başlamış.
Ben sadece yöneticiyim yani kurallara aykırı bir durum söz konusu olduğunda uyarı gibi müeyyideleri yerine getiriyorum.
Forumumuz ehli sünneti kendisine kaide alıyor.
Forumumuz İslami kural ve kaidelere mümkün olduğu kadar dikkat etmeye gayri İslami konu ve paylaşımlara yer vermemeye çalışıyor.
Özel mesajlaşma bölümü benden önceki yetkili ve yöneticilerin ortak kararı ile kapatılmış durumda.
Yaşımı sormuşsun yaşım 41.
Başka öğrenmek istediğin bir şey varsa memnuniyetle cevap verebilirim.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Benim adımda muzaffer 3 çocuğum var 39 yaşımdayım.Ehli sünnet akidesine ve hanefi mezhebine bağlıyım.
Bazen bu yazışmalarda yazı dili ile yazıldığı için hal dili olmadığından okuyucu tarafından yanlış yorumlanabilecek yazılar paylaşılabiliyor-yazılabiliyor.
Hal dilini bilmediğimiz yazarın yazılarına genellikle iyimser yaklaşıyoruz. Ta ki yazarın maksadı ortaya çıksın.
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Ama son açtığım iki konuda kaynak belirttim nasıl kaynak belirtmeliyim?
Haber 7 den alıntıdır yazmam yetmiyormu illa adresinimi yazmalıyım
Bıktım.
Ona da bir çok kez söyledim. Ama artık bıktım.
Her gelen üye aynı şeyi yapıyor.
Ya hepinizi banlayacağım forum bir tek bana kalacak yada katlanacağım.
Durum bundan ibaret.
Forum kuralları düz duvara tırmanmamızı istemiyor. Bütün kurallar çok basit ve açık.
Bence bu, ciddi anlamda bir ahlak meselesi.
(Son cümlemde ne demek istediğimi anladıysanız ne âlâ ama eğer anlamadıysanız şunu söyleyeyim, forum kurallarına uymayanlara ahlaksız demiyorum)
Herkes aynı fikirdeyse,
hiç kimse yeterince
düşünmüyor demektir.
Mevlana
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi