You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Selamun Aleyküm
Selamun Aleyküm ben Emin, Kadıköy İmam Hatip Lisesi'nde 10.sınıfta öğrenciyim bu foruma asıl girme nedenim sizlerden yardım almak. Yardım almak istediğim konu ise fıkıh ödevim. Konum teravih namazı. Bu konuyla ilgili (teravih namazı ile) çarpıçı bir başlık ve sloganlar arıyorum varsa aklınızda bir şeyler benimle paylaşmanızı istiyorum. Şimdiden teşekkürler.
Bunu ilk beğenen sen ol.
RE: Selamun Aleyküm
ibadetle ilgili ama " Bu dünyada nefsimizin kaybedeceği 10 dakika ahirette sonsuz bir yaşama mani olabilir"
"Ey iman edenler, rüku edin, secde edin, Rabbinize kulluk edin ve hayır işleyin ki kurtuluşa eresiniz." (Hac Suresi, 77. Ayet)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Aleyküm selam Hoş geldin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
a.s hosgelsdin biseyler ogrenirsin ins
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
...Revan...
Aleykum selam. Hoşgeldin.
İki kişilik duânın adıysa saadet.
Ya Rabbi beni onunla beraber affet!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
icona.s.kardeşim..slogan olur mu bilmem ama işine yaracağını umuyorum..

Ramazan ayında yatsı namazından sonra kılınan namaz.
"Teravih" kelimesi Arapça, "Terviha”nın çoğuludur ve "oturmak, istirahat etmek'" anlamına gelmektedir. Teravih namazı her dört rekatın sonunda oturulup biraz dinlenildiği için, bu adı almıştır
(el-Meydanı, el-Lubab, İstanbul, (t.y) I, 123).
Bu Kur’an;
kendisiyle uyarılsınlar,
Allah’ın ancak tek ilâh olduğunu bilsinler
ve akıl sahipleri düşünüp öğüt alsınlar diye
insanlara bir bildiridir.
İbrahim 14/52.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.