You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Selamun aleyküm
Selamun aleyküm arkadaşlar adım Kaan istanbul bağdat caddesinde oturuyorum. Petshop işletiyorum. Ayrıca Grafiker ve web tasarımcısıyım. Bugüne kadar günah olan ne varsa hepsini işledim ve dersimi aldım. Artık cuma namazlarına gidiyorum ve inşallah 5 vakit namaza da başlamak istiyorum. Buraya google'dan buldum ve üye olma sebebim mübarek arkadaşlar edinmek ve namaz kılmayı öğrenmek. Bugüne kadar hayatım barlarda geçti içmediğim birşey kalmadı yaşamadığım hayat kalmadı. 2 nişanlılık geçirdim ama Allah korkusu olmayan insanla evlenemiceğimi anladım geçte olsa. Eski arkadaşlarımla pek görüşmüyorum külüplere barlara gitmediğim için. Annem ve babam dahil kimse Allah'ın yolundan gitmiyor etrafımdaki. Ama ben artık Allah'ın yolundan gidiyorum Dualar ediyorum Allah kabul ederse. bu arada 86 doğumluyum ve tabiki fenerbahçeliyim gülücük

Allah'a emanet olun
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
RE: Selamun aleyküm
Benden sana iki tavsiye: ''Samimi ol ve dininde delile (Kitap ve Sunnete) Sarıl!

Peygamberden de sana ve bize iki tavsiye: “Allah’ a iman ettim de ve sonra da dosdoğru ol.”(Müsned, 3/413)

Öncesinde imanın ne olup ne olmadığını kavramamız gerekiyor. Zira yaşadığımız toplumdaki ''İman'' tanımı İslamdaki ''İman'' tanımı değil.

Aleykumusselam bu arada Hoş geldin.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-09-2013, Saat:11:40 AM, Düzenleyen: kalemşör.
Acemi Üye
Allah razı olsun sağolasın tavsiyeler için. Hoşbuldum
Allah korkusu olan insanlarla forumdan bile olsa bir arada olmak ne güzel bi duygu
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Allahumme Amin, bize bu duyguyu paylaşabilme imkanını veren ve biz bu yazıyı okurken; bizi bizimle beraber gören, Allaha hamdolsun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 12-09-2013, Saat:11:59 AM, Düzenleyen: kalemşör.
R4BİA
Aleyküm selam
Hoşgeldiniz
Profilinizdeki resim sanırım size ait değiştirirseniz iyi olur zira kendi fotoğrafınızı profil resmi olarak kulanmanız yasak
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Aleyküm selam hoşgeldiniz..

Allahım! bize islamiyete layık doğruluğ yaşat ve bize iman hakikatlerini anlmayı ve yaşamayı cümlemize nasip eyle..
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
böyle saçma bir şey olabilir mi Allah aşkına ?
ben senelerdir web aleminin içindeyim sayısız yöneticilik yaptım irc forum vs her ortamda ama böyle bir şey ilk defa görüyorum.

buda benim görüşümdü. değiştiriyorum resmimi
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.