You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Selamun Aleyküm.
Günaydın kardeşler. Uzun zaman önce namazı bıraktım. Maalesef Bir boşluğa düştüm ve o dönemde asıl yapmam gerekeni yapıp daha çok sarılmak yerine maalesef şeytanın vesveselerine yenik düştüm. Tekrar başlayacağım Allah' ın izniyle. Allah Affetsin İnşallah. Ya sizden ricam ne yapacağım bu lanetten kurtulmak için. Eşim bırakmadı çok şükür düşmedi yenik. Ama ben yaptığım yanlışın farkındayım ve tekrar başlamam lazım ne öneriyorsunuz. Şu lanet şeytanın benle uğraşmaması için??? Teşekkürler...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Selamun Aleyküm.
Öncelikle selamun aleykum kardeşim aramıza hoşgeldin öncelikle namaza tekrar sarılıp bırakmaman için sana 2 seçenek sunuyorum 1 cisi iradene sahip ol 2cisi evliymişssiniz ne güzel ALLAHIM mutlu etsin nefis insanla özellikle evliyken daha çok uğraşır ailevi sorunlarda vesveseler verir bunlardan doğan sebebler bile namaz kılmamaya yeterde artar bile özellikle boş vakitlerinizde dini videolar izlemeye çalışın özellikle dini sohbetler namaz kılmamanın cezası v.s size birini örnek göstertsem şimdik hemen cemaat reklamı yapıyor derler o yüzden birşey diyemiyorum gerekirse özelden ulaşın size hertürlü yardımı sağlarım ama bunu kafada bitireceksiniz zaten şöyle örnek verelim hırsız boş eve girermi girmez o yüzdendirki nefis ve şeytan ilmi sahibi olan birtakım bilgileri olan insanlarla yani en kötüsü namazı kılmasını bilenle uğraşır bugun kıl yarın kıl kaza et birşey olmaz v.s v.s diyip vesvese verir lütfen dikkat edin bunlara uymayın detaylı bılgı ıstıyorsanız cevap yazın sızlere detaylı bılgıyı buradan verırım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.