You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Ruhumuz Yeter...
RE: selamün aleyküm
5 Seneden fazla oldu siteyi açali ve biz hep azınlik kaldik bayanlai hep fazla oldu bizim forumda. aslan surusunde de 10 15 dişi aslan olur ama baslarinda hep bi erkek aslan vardir. yani çogunlukta olmak her zaman işe yaramaz gençler
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Ben yasliyim uzerime alinmiyorum abi:p
Gencler size diyor :D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
Errrkese söyluyorum)
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Az once gencler dedin :p ilk sozun gecerli:D
Buyuk konusma derim :D
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
yok bulduk impos binnurmuş eski üyeliği. rabia dilersen eski nikinle birleştiririm bu rabia nikini
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.