You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Selamun Aleyküm
Tevafuk eseri buldum bu siteyi imamhatipte okumak içimde bir ukte bırakmıştır hep ama nasip olmadı herneyse Herkese hayırlı forumlar esselamun aleykum.....
Degerli Ahriman Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Selamun Aleyküm
ve aleyküm selam ve rahmetullah. hoşgeldiniz safalar getirdiniz, inşaallah güzel şeyleri öğrenmemize vesile olursunuz.rosegul

"Basar(Göz) sanatı(mahlukatı) görürde, basiret(kalp gözü) sanatçıyı(Halıkımızı, Saniimizi, Ma'budumuzu, Rabbimizi) görmezse çok abes olur."

Ne ki SEVDA:Hakka sevdalanmadıktan sonra..
Ne ki HAYAT: Hakkı yaşamadıktan sonra..
Ne ki KAVGA: Hak yolunda olmayınca..
Ne ki ÖLÜM:Şehadet vurmayınca..

[Resim: ry185oo.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
BOŞ ÇERÇEVE!
hoşgeldiniz bizde adettir yeni uyeler sınavdan gecer söle bakem admine karsı gelicenmi eski uyelere saygı gosterecenmi heleeeeeeeeee ki bana:D:D:D

Tencere tava herkeste bir hava:D:D bunuda unutmaaaaa:D:D
Sükut eyledim, ''Kahrı var'' dediler.
Biraz söyledim, ''Zehri'' var dediler.
Sustum, kahrından susuyor dediler;
Biraz konuştum, zehrini kusuyor dediler...
MEVLANA
.
.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
ve aleyküm selam hoşgeldin
Degerli -turkuaz- Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
hoşgeldiniz..

üyeliğiniz hayırlı ve daim olur inşAllah Rolleyes
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.