You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
Selamun aleykum
Herkesi selamların en güzeli ile selamlıyorum.İmam hatipli olmak bir ayrıcalıktır.Ve ayrıcalık olmaya devam edecektir.İ.H.L'li olmakla gurur duyuyorum.
Degerli naim67 Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
RE: Selamun aleykum
ve aleyküm selam

hoş geldin

üyeliğin hayırlı ve daim olsun
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
selamun aleykum dostlar aranıza 33abdullah tavsiyesiyle katıldım inşallah hayırlı olur.
Degerli muhammed can Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
ve aleykum selam ikinizde hoşgeldiniz gülücük imamhatipliye uzanan eller kırılsın :D
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
hoş bulduk değerli kardeşlerim ben muş malazgirtliyim iletişim üzerine iş yapıyorum.

forumlarda karşılaştığım genel sıkıntıların etnik ve mezhebi tartışmalar üzerinde olmuştur umarım burada böyle bir sıkıntı olmamış/olmayacaktır.
Degerli muhammed can Kullanicisi Sep 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.