You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
RE: Selamun Aleyküm
Ben zaten Mozilla frefox kullanicisiyim..
Cok nadir jet hizi ile acilsada genellikle sadece bu forumda pc nin hizi yeterince düsüyor...

Proplem benden kaynaklaniyor olabilir dedim bircok forumda denedim nerede ise diger forumlarin tamaminda HIZ yönünden bir proplem yok sadece burada yasiyorum...
Neyse anlasilan benim gibi sadece bir-kac kisi var,digerlerinde normal imis,belki ilerde düzelir..
Ayrica üyeligime gösterdiginiz yakin ilgiden dolayi hepinize ayri ayri tesekkür ederim...
Degerli B.Alperen Kullanicisi Aug 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: Selamun Aleyküm
hoşgeldiniz daim olmanız dileği ile
Ne kadar seversen sev, bir gün ayrılacaksın.
Ne kadar toplarsan topla, bir gün bırakacaksın.
Ne kadar yaşarsan yaşa, bir gün öleceksin.
Ne yaparsan yap, bir gün hesabını vereceksin.
[Resim: 9qfd91186dd20fz6.gif]
[Resim: 373jx0.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.