You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Selamun aleyküm
Merhaba arkadaşlar...Ben klasik tanışma başlığı ile başlayamıyorum melesef, çünkü forumunuza kimsenin tavsiyesi üzerine üye olmadım Tongue
İnternette forumları gezerken farkettim, dini içerikli olması buraya çekti diyebilirim..İnşallah kalıcı oluruz...
<<Mizaha Meyyalim Wallahi Dertten>>
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: Selamun aleyküm
ve aleyküm selam

klasik bi giriş yapmıcam didin ama klasik bi giriş yaptınTongue

çık bir hada gir olmadı bu beğenmedik :D

şaka bir yana hoş geldin kardeşim hayırlı olsun üyeliğiniz...
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hoşbulduk lazo, teşekkürler..hani senden başka kimse hoşgeldin demedi giderim bakk BöööP
Bunu ilk beğenen sen ol.
&quot; HACI &quot;

vealeykumselam verahmetullahi ve berakatuhu.... rosegul

hoşgeldin..hayırlı ve daim olsun kardeşim üyeliğin.... gülücük

evet hiç klask giriş olmamış hakkaten Tongue kalıcı olmak senin elinde yolun açık olsun...

faydalanıp fayda sağlaman duasıyla kal.... rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Yok ecrin_züleyha şaka yaptım..Kalıcı olmayı bende isterim inşallah dediğin gibi olur..Sıcak karşılamanız için teşekkürler..
Bu arada nikini az kısalsan iyi olur sayın smodum Tongue
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.