You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

LoadinG....*
RE: Selamun Aleykum
SUHIM SENLE YASIT BIRNI BULDUK EN SONUNDATongueTongueTongue

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
suhim sen abimisin yoksa kardeşmigülücük
الا الله محمد رسول الله الا الله محمد رسول الله ,islam davası bilal gibi kızgın kumlara rağmen ALLAH diyip ölmektir
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
SUHIM APLA DICEN ONASmilegülücük

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
SAYGISIZ O SENIN APLAN APLANTongueTongueTongue

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Cvp: RE: Selamun Aleykum
silwereyes Adlı Kullanıcıdan Alıntı:SUHIM APLA DICEN ONASmilegülücük

Semanur-21 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:he ben abla mı oldum şimdi:sırıtık: küçük suhim:D
الا الله محمد رسول الله الا الله محمد رسول الله ,islam davası bilal gibi kızgın kumlara rağmen ALLAH diyip ölmektir
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
suhım apla
dıcen ona... sımdın anladn mı

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
kimya-yı saadet
Bn bu güne bu gün 16 yaşındayım..
Abla diceksin ufaklık bana..
üzgünüm ama doğanın kağnunu.. Bnde çok ezildim, hor görüldüm..
Bunun acısınıda siz küçüklerden çıkarmam gerekifadekarizm
"Arsadaki odun yığınının gizli bir köşesinde tek bir kıvılcım noktasıyız biz."

elhmdülillah anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
yok ben kucuk olmayı severim abalda derim ne olmuş kigülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.