You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
selamun aleyküm
öncelikle selamun aleyküm ben vehb bende yeni üyeyim benide aranıza alırsanzı memnun olurum...[/color][/b]

......kuLaKLaR dOyDu GöZLer aÇ......
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: selamun aleyküm
Aleyküm selam vehb kardeşim hoşgeldin! hayırlı olsun, bizlerle birlikte olmaktan razı olmanı diliyorum.
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
RE: selamun aleyküm
gülücük sağolasınız arkadaşım ya bir şey sorabilirmiyim avatar koymak istiyorum ama koyamıyorum yardımcı olursanız olursanız?gülücük

......kuLaKLaR dOyDu GöZLer aÇ......
Bunu ilk beğenen sen ol.
beYaz yoLcu
Cvp: RE: selamun aleyküm
vehb Adlı Kullanıcıdan Alıntı:gülücük sağolasınız arkadaşım ya bir şey sorabilirmiyim avatar koymak istiyorum ama koyamıyorum yardımcı olursanız olursanız?gülücük

üstde sol köşe de kullanıcı KP var oradan giriliyor sonra menü den avatar değiştirden avatar koyabilirsin!
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-11-2008, Saat:12:31 PM, Düzenleyen: free.
KaLBiM UnuT Bu ŞiiRi
RE: selamun aleyküm
A.s kardeşim hoşgeldin.
Hayırlı olsun üyeliğin.
"Eğer günün birinde aşık olursan,birini çok seversen Kardelen gibi cesaretli ol."
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.