You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

selamün akeyküm yeni katıldım aranıza

Acemi Üye
merhaba ben 34 yaşında evli bir bayanım ve 1 oğlum var dini konuda bilgisi olan bayanlara danışmak istediklerim var yardımcı olursanız sevinirim.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
RE: selamün akeyküm yeni katıldım aranıza
aleykümselam
hoş geldin ablacım.hepimiz bişeyler öğrenmeye çalışıyoruz.
elimizden geldiğince yardımcı oluruz hepimizgülücük
[Resim: sems-i-tebrizi-sozleri-ii.jpg]

"Kalk, silkelen, kendine gel. Umutsuzluğa sarılma.
Umutsuzluk şeytandan, ümit etmek ise Allah'tandır."
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
teşekkür ederim nasıl söyleyeceğimi bilmiyorum mazur görün ben 13 yıllık evliyim ve eşim tarafından aldatıldığımı öğrendim 12 gün önce ikimizde çok perişan durumdayız ve eşim çok pişman baştan mal mülk diyodum ama şimdieşimden affetmem karşılığında namaza başlamasını istesem bu garip yada dinen sakıncalı bi durum olurmu
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
gülücük ilk başta şunları söylemek istiyorum.hiç bir evlilik kolay gibi görünsede kolay kurulmuyor...
ve 13 yıldan bahsediyosunuz.az birzaman değil.evladınızda var.herinsan hata yapabilir.
siz ibadetlerinize devam edin.eşiniz pişman olmuş.umarım bidaha tekrarlamaz.
ona zorunlu bi ibadet ne kadar doğru olur bilmiyorum ama sizi kandırır ancakgülücük
içinden geliyosa namaz kılmalı.zorlamayla değil.
Nice yaptığımız işlediğimiz günahlarımızı Rabbim affediyorsa biz kimizki kulun yaptığı hatayı
affetmiyorum diyelim.Ablacım seni anlayabiliyorum ve sana ancak sunu diyebilirim.
evliliğini yıkmayı aklından geçirme.ve sen eşin için hidayeti için dua et ve sabret.
Rabbim seninde onun da hakkında hayırlısını nasip edecektir.evladını en iyi şekilde yetiştirmek için elinden geleni
yaptığına eminim.eşini de dualara bırak üstüne gitme.surat yapma.hiç bişey olmamış gibi davran onu vicdanına bırakgülücük
kendi yaptığından utansın.bol bol dua okugülücük
Rabbim yar ve yardımcın olsun...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
evet bu dediklerim size çok deiğişik gelebilir ama eşim şu anda ne istersem yapacağını söylüyor ben dini vecibelerimi yerine getirmeye çalışıyorum en çok istediğimde onunda dine yakın olması namaz kılması oruç tutması belki bu şekilde Allaha yönelince herşey daha iyi olur gibi geliyor ama bunu istemek doğru mu sizce
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
tuğçe çok teşekkür ederim o kadar içime serinlik verdin ki Allah senden razı olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumun Uykucu Ninesi
Rabbim cümlemizden razı olsun ablam gülücük
HasbinAllah venimel vekil de gerisini Rabbime bırak...
Vekilim sensin Rabbim..Gözümün gördüklerine eyvallah görmediklerini sana havale ediyorum Allahım degülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
Hüküm Allah'ındır
Aramıza hoş geldin abla gülücük
Durumuna üzüldüm Sad
Tuğça abla ize söyleyecek bir şey bırakmamış zaten gülücük
Her türlü Tağutu,Şirki ve Küfrü öyle bir reddedeceksin ki
Cahiller,Müşrikler ve Kafirler sana Harici diyecekler .!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.