You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Selamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuhu

Acemi Üye
Selamu aleykum rahmetullahi ve berekatuhu. Forumu henüz tanıma aşamasındayım, konulara göz gezdirmeden önce tanışmak istedim. Güzel ve geniş bir platformunuz var.

Yönetimden bir ricam olacak aslında. Düzenli olarak sahih kaynaklardan hazırlayıp kişilere mail olarak gönderdiğim Günün Ayet ve Hadislerini (aşağıdaki gibi) düzenli olarak foruma eklemek istiyorum. Acaba bunun için bana bir başlık gösterebilir misiniz? İnşaAllah Rabbimizin rızasına erişir, birbirimize yardımcı ve faydalı oluruz. Rabbim niyetlerimizi halis ve bereketli kılsın inşaAllah..

Selametle..

[Resim: 2ujnim9.jpg]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
RE: Selamu Aleykum ve Rahmetullahi ve Berakatuhu
Allah razı olsun, eksik olamyın.

Aslında ben şu an ki konulara ilave değil yeni bir konu açıp Kur`An-i Kerim başlığı altında Günün Ayet ve Hadisi olarak, bu konu içerisinde her gün güncellemeler yapmak niyetindeyim. Bu şekilde uygun mudur?
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Hayır tek bir konu, "Günün Ayet ve Hadisi" mümkünse sabitlenebilir. Konu içerisinde tarafımca günlük, yukarıda görüldüğü üzere tasarımlar eklenerek güncellemeler yapılacak.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 10-10-2010, Saat:12:52 PM, Düzenleyen: el-muslimun.
Administrator
Tabiki çok seviniriz.Allah sizden razı olsun.Konuları ben sabitliyorum.İstek ve görüşlerinize her zaman açığız.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.