ayrıca belirtmek istedim hani yanlış olmasın:D yani kısacası ağır misafirim
yeni yeni müslüman kardeşler tanıcaz inşallah hade herkeze selam olsun saygılar......
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
ayrıca belirtmek istedim hani yanlış olmasın:D yani kısacası ağır misafirim
yeni yeni müslüman kardeşler tanıcaz inşallah hade herkeze selam olsun saygılar......
hoşgeldin
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vah vah 2. atmaca he allah yardım etsin bizehoşgeldin
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah ah ne dim ben şimdi hoşgeldinmi desem geldin yere geri gitmi desem
şaka bi yana hoş geldin kardeşim üyeliğin daim olsun
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah ah ne dim ben şimdi hoşgeldinmi desem geldin yere geri gitmi desem
şaka bi yana hoş geldin kardeşim üyeliğin daim olsun
kız sen bunu bilmiyosun al ekremi vur osmana o hesap yani yandık
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim gibi saf ve gariban biri için yaptığınız bu konuşmalardan dolayı sizi kınıyorum arkadaşlar gerçekten kırdınız beni
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.