You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Selamlarrr Saygılarrr Hörmetlerrr

Babalar Önde Gider
Selam ahali ben osman foruma yeni katıldım brz geç oldu ama yoğun istek üzerine bundan böyle bende burdayım aynı zamanda bu sahtekar atmacanın biraderiyimgülücük ayrıca belirtmek istedim hani yanlış olmasın:D yani kısacası ağır misafirimgülücük yeni yeni müslüman kardeşler tanıcaz inşallah hade herkeze selam olsun saygılar......
Babalar Önde Gider....
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RE: Selamlarrr Saygılarrr Hörmetlerrr
a.s. foruma hoşgeldin Baba hayırlı paylaşımlar dileğiyle
Her canlı birgün mutlaka ölümü tadacaktır
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Ziyaretçi
vah vah 2. atmaca he allah yardım etsin bizeSmile hoşgeldin
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
Cvp: RE: Selamlarrr Saygılarrr Hörmetlerrr
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:vah vah 2. atmaca he allah yardım etsin bizeSmile hoşgeldin

AMİNNNNN İNŞALLAHHHH.

:D:D:D
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Ziyaretçi
ah ah ne dim ben şimdi hoşgeldinmi desem geldin yere geri gitmi desem

şaka bi yana hoş geldin kardeşim üyeliğin daim olsun
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Ziyaretçi
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah ah ne dim ben şimdi hoşgeldinmi desem geldin yere geri gitmi desem

kız sen bunu bilmiyosun al ekremi vur osmana o hesap yani yandık Smile
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
OFLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ah ah ne dim ben şimdi hoşgeldinmi desem geldin yere geri gitmi desem

kız sen bunu bilmiyosun al ekremi vur osmana o hesap yani yandık Smile

hadi yaaaaaaaa:D
...Aç sineni açabildiğin kadar ummanlar gibi olsun, inançla geril insana sevgi duy, kalmasın alaka duymadığın ve el uzatmadığın bir mahzun gönül...

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
benim gibi saf ve gariban biri için yaptığınız bu konuşmalardan dolayı sizi kınıyorum arkadaşlar gerçekten kırdınız beniSad
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
Ziyaretçi
kız baban yı bi tanıyaım hele ona göre belki ii biridir
Bunu ilk beğenen sen ol.
>295457<
AtMaCa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:benim gibi saf ve gariban biri için yaptığınız bu konuşmalardan dolayı sizi kınıyorum arkadaşlar gerçekten kırdınız beniSad

aman aman sen kırılırmıydın:D
üfffff tamam be kırılma :D

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.