You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Acemi Üye
Selamlar
Benim biraz ruhsağlığım bozuk şu sıralar düşündüm ki dinimiz rahatlatabilir beni onun için buradayım bana belki dini bir şeyler söyleyerek rahatlatabilirsiniz sorunuma geçeyim isterseniz ben sürekli kaygı içindeyim ya şöyle olsaydı ya böyle olsaydı gibi düşünceler aklımda sürekli bunu biraz açayım isterseniz mesela ya sakat olsaydım ya her gün işkence görseydim ya aç olsaydım gibi şeyler aklıma geliyor kısacası hep kötü ihtimaller geliyor aklıma şöyle de bir durum var mesela evlenmek istediğim biri var ve onunla evleneceğime inanıyorum ama ya imkansız olsaydı diyorum sorunum belki sorun bile gelmeyecek size ama beni gerçekten bitiriyor bu düşüncelerden kurtulamıyorum
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Selamlar
O zaman Allah'a olmaması için dua et elinde ne geliyorsa yap baktın hiçbir şey gelmiyor Allah'a dua et. Kaygılanmanın ne sana ne başkasına faydası yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: Selamlar
Hayır ve şer Allahtandır. Bu söz açıklıyor sanırım. Bu konuda derin bilgim yok @alpi size yardımcı olabilir.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.