You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

selamın aleyküm arkadaşlar.

Yeni Üye
selamın aleyküm arkadaşlar siteye yeni üye oldum.biraz hakkımda bilgi vermek ve beni sıkıntıya sürükleyen bir sorunumu paylaşmak istiyorum. öncelikle aranıza adanadan katılıyorum ve mali müşavirim. her insanın geçmişte bazı hataları olmuştur. benimde birden fazla hatalarım olmuştur. bunların başında alkol,sigara,küfür gibi kötü alışkanlıklarım vardı. çok şükür sigara haricinde diğerlerinden kurtuldum. cenabı allah benim gözümdeki perdeyi 33 yaşımda iken kaldırdı çokşükür yakaladığım bu ışığı bırakmaya hiç niyetim yok.tövbe ettim ama halen geçmişte yaptıklarımdan çok pişmanlık duyuyorum şuan namazımı kılıp ibadetlerimi gücümün yettiğince yapmaya çalışıyorum. ben her ne kadar geçde olsa yakaladığım bu huzuru daha ileri safhalara taşımak istedikçe şeytanın vesvesesine maruz kalıyorum bu öyle bir vesveseki kendimden utanıyorum. önce tövben kabul olmaz sonra senin kıldığın namaz kabul olmaz ve en sonunda secdede iken allahım beni affetsin tövbe yaradana küfür geliyor aklıma ben böyle biri değilim ama namaz esnasında bu küfür beni tahmin edilmez bir acıya sürüklüyor. bu vesveseden nasıl kurtulurum. saygıyla kalın allaha emanet olun.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yönetici
RE: selamın aleyküm arkadaşlar.
aleykümselam hoşgeldin.

geçmişte yaptığımız hatalar için hep tövbe etmeliyiz. tövbemizin kabul olması içinde ayrı dua etmeliyiz. Eğer gerçekten hissederek dua edersek rabbim tövbemizi kabul eder.
namaz konusundada aynı şekilde "senin kıldığın namaz kabul olmaz" şeytanın vesvesesidir. eğer kıldığın namazdan eminsen allah onuda kabul eder.

hani derlerya "insanın fikri neyse zikride o olur"
vesveseden kurtulmak içinde vesveseyi düşünmemak lazım.
çünkü insan bazı şeyleri düşünerek kendi içinde büyütür.

Sabret,    Şükret,    Seyret...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: selamın aleyküm arkadaşlar.
aleykum selam,abi seytan bos durmaz.ibadeti asla aksatmayin,vesvese asla bitmez.takmamaya calisin buyuk problem degil ise,kuran ve kitap okumayi arttirin insaallah
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.