You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
selamın aleykum.
dostlar ben yusuftelli.on gundur falan agır bı şifre tramvası gecırmekteyım.ecrın zuleyha da yasamıs sanırım bu problemı.tabırı caızse şifre mevzuu delı ettı benı.son olur inşallah inkişaf.hepınızden ayrı ayrı özur dılıyorum...
allahın rahmetı ve bereketı uzerınıze olsun inşallah...
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-05-2009, Saat:11:18 PM, Düzenleyen: taha yusuf.
© 9492.698875 ©
RE: selamın aleykum.
vealeykumselam abi ekrem abiye söyleseydin düzelirdi gülücük züleyhada söyledi onun ki düzeldi çok şükür Wink sen istersen yine eski nickini bi daniş selametle hayirli olsun inşallah
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 25-05-2009, Saat:11:44 PM, Düzenleyen: © CESSES ©.
beYaz yoLcu
Aleykum selam
Geçmiş olsun ağır tramva geçirdin ha çok üzüldümkahkaha
Neyse acil şifalar dilerim tekrar hoşgeldingülücük
Merak ettim neden özür diledin kiBig Grinüşünmek:

Allah başka keder vermesin!gülücük
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
a.s. yusuf o sorunu halledicem inş. bana diğer nicklerinin isimlerini yaz hepsini birleştiriyim eski mesajalrın replerin vs kaybolmasın ok bana öm atarsın
Bunu ilk beğenen sen ol.
LoadinG....*
aleykum selam. yusuf bı nıck daha degısdırsen ben tranva gecırcekdım :D
en sonunda duzelmıs :D

06/07/2012 İçinde bulunduğum durumu kimseye anlatamam, sen de anlamazsın. Ben bile anlamıyorum ki başkasına nasıl anlatırım!

Franz Kafka

Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yok yok metın.hiç geregı yok forumda bı tane hasta uye yeterde artar bıle.ama ılla tramva gecırmek ıstıyosan tutmayayım ben senı.bızlere bulastırma amagülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.