You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

selam vermek sevapmıdır?

selam vermek sevapmıdır?

Uzman
RE: zorunlu intihar etmek günahmıdır?
birincisi o can sana ait deil allahın sana emaneti emanete ihanetlik etmiş oluyosun hayat zorlukları senin imtihanın ne kadar sabredersen okadar ecir alırsın öteki dünyada ama sabretmeyip emanete ihanetlik ettiğin zamanda sonuçlarına katlanırsın...

Yüzü Dost,Özü Düşmandan usandım,
Dili Mümin Kalbi Şeytandan usandım,
Dostum, Herkesin Kahrı Çekilirde Ben DAVASIZ MÜSLÜMAN dan usandım.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
1.cisi bizim bu dünyaya geliş amacımız var ayet-ii kerimede geçtiği üzre'' ben insanları ve cinleri beni tanıısnlar ve bana ibadet etsinler diye yarattım''
yani ilk görevimiz rabbimiz tanımak O'nun istediği doğrultuda tabii

2.ci olarak bu dünyanın bir imtihan yeri olduğunu unutmamak gerekir her halukarda sınava tabi tutuluyoruz burda sabırla rabbimizin imtihanını geçmemiz gerekiyor

ama sıkıntılı durumda bile bizim imdadımıza yine rabbimiz koşuyor çok şükür

ayeti kerimede geçtiği üzre '' sabırla ve namazla Allah'tan yardım dileyin''

dua bir müminin en büyük silahıdır her halukarda ferahlıkta ve darda olduğumuz da rabbimize niyazda bulunacağımız tek sığınağımız

dolayısıyla umutsuzluğa düşen kimse intiharı seçmek yerine rabbine sığınsa sıkıntılarında mutlaka ki kurtulmuş olur

rabbim nefsimize yenik düşmekten muhafaza eylesin
Bunu ilk beğenen sen ol.
vampiriçe:):):)
Cvp: zorunlu intihar etmek günahmıdır?
tommy Adlı Kullanıcıdan Alıntı:İNTİHAR ETMEK BÜYÜK GÜNAHLARDANMIDIR?

yok sevap,,, olum tabiiki günah, katil olmakkkk işte resmengülücük
dur sakin intihar etme hea hayat güzel ve yaşamaya değer unutmaWink
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
intihar etmk günah ama sırf intihar etti diye chennemlik diyemeyiz.sevapları günahlarından ağır gelebilir.kimsenin içini bilemeyiz.

zaten hiç bir insana sen cehennemliksin sen cennetliksin diyemeyiz.saçma olur.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
intihar hummmgülücük
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.