ama Atatm hakkında yazdığınız bazı şyler bana çok ters geldi.ve hala geliyor.aklımda ki bazı soruları cevaplamak için biraz daha sitede kalıp sizinle tartışmak isterim tabi saygı çrçvesinde
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
selam ve özür dilerim
selam ve özür dilerim
ama Atatm hakkında yazdığınız bazı şyler bana çok ters geldi.ve hala geliyor.aklımda ki bazı soruları cevaplamak için biraz daha sitede kalıp sizinle tartışmak isterim tabi saygı çrçvesinde
bide bişey daha söylim yakında site mahkeme kararıyla kapandı diye bi yazı görürseniz şaşmayın.zira bana bu siteyi göstern arkadaşlar.yakında gerekli müracatı yapacaklar.benlik bişey yok kusura bakmayın.
normalde ben herkese eşit fikir özgürlüğünden yanayım.
muri16 eğer din ile ilgili öğrenmek istediğin bir şey varsa elbetteki yardımcı oluruz ama sorduğun sorulara cevap bulamassan bu dinin cevapsız olduğu değil biizm eksikliğimiz olduğunu gösterir

ama arkadaş pişman olmuş aradaşlar siteyi kapatmaya öle herkesin gücü yetmez
arkadaş bişeyler öğrenmek istiyor bırakın öğrensin
bilenler zaten biliyor bizim görevimiz biyerde bilmeyenlere öğretmek değilmi
kardeşim aklına takılan her türlü soruda cevap verebilicek bir tanıdığım var
sorularında dini sorular bölümünde başlığını aç emin ol herkes elinden geldiğince anlatır sana

heee hoş geldin bu arada
muri16 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:bide bişey daha söylyeyim.yanlış anlaşılmasın.sonradan ortaya çıkmasın.ben ateistim.müslüman değilim.burda bulunmamım nedeni bişeyler öğrenmek.araştırmak.sizi anlamaya çalışmak.umarım beni anlayışla karşılıyorsunuzdur.
bide bişey daha söylim yakında site mahkeme kararıyla kapandı diye bi yazı görürseniz şaşmayın.zira bana bu siteyi göstern arkadaşlar.yakında gerekli müracatı yapacaklar.benlik bişey yok kusura bakmayın.
normalde ben herkese eşit fikir özgürlüğünden yanayım.
Öncelikle selamına Aleyküm selam! her yürek istediğine iman eder. İslam da zorlama zaten yok neden biz dinimizde olmayan bişi yapalım ki..
İnşaALLAH öğrendiklerin senin hayrına olur.
Bizde ne güzellik bulursan bil ki Kur'an'ın güzelliğidir. Ne çirkinlik bulursan o da nefsimizdendir. Rabbimden senin için en güzelinini diliyorum.
Arkadaşına da öyle kapatma çapalarına girmemesini tavsiye ederim.
Biz de eşit fikir özgürlüğünden yanayız.
Selam ve du'ayla..
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi