You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Selam tüm İHLFORUM sakinleri 'ne.. :):)

Selam tüm İHLFORUM sakinleri 'ne.. :):)

beYaz yoLcu
Cvp: Selam tüm İHLFORUM sakinleri 'ne.. :):)
Aleyküm selam Cemre hoşgeldin! hayırlarda buluşmak duasıyla..
[Resim: bartsab9lp4.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
RE: Selam tüm İHLFORUM sakinleri 'ne.. :):)
hosgeldınız sefalar getırdınız umarım sıtede hıc olumsuzluk yasamassınız ben anladım kı bu sıtede (genel forum sıtelerıde boyledır) sabırlı olmak lazım ve de herseye elestırı(kuruelestırı) yapmamak lazım . Bazen zevklı bazen sıkıcı olabılen sıtemıze tekrar hos geldın.
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
hömm a.s. hoşgeldin cemregülücük

i forumlargülücük
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
Cvp: RE: Selam tüm İHLFORUM sakinleri 'ne.. :):)
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldınız sefalar getırdınız umarım sıtede hıc olumsuzluk yasamassınız ben anladım kı bu sıtede (genel forum sıtelerıde boyledır) sabırlı olmak lazım ve de herseye elestırı(kuruelestırı) yapmamak lazım . Bazen zevklı bazen sıkıcı olabılen sıtemıze tekrar hos geldın.

YIKICI DEĞİL YAPICI ELEŞTİRİLER YAPMAK DUASIYLA ÇAĞDAŞ
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
Cvp: RE: Selam tüm İHLFORUM sakinleri 'ne.. :):)
SAHRA Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
çağdaş Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hosgeldınız sefalar getırdınız umarım sıtede hıc olumsuzluk yasamassınız ben anladım kı bu sıtede (genel forum sıtelerıde boyledır) sabırlı olmak lazım ve de herseye elestırı(kuruelestırı) yapmamak lazım . Bazen zevklı bazen sıkıcı olabılen sıtemıze tekrar hos geldın.

YIKICI DEĞİL YAPICI ELEŞTİRİLER YAPMAK DUASIYLA ÇAĞDAŞ

valla dusuncelerım bunlar buraya yansıtmak ıstedım ; icimde kalmasindan iyi olacagini dusundum cunku gercekleri yansirmak istedim...ve de amacim yikmak degil gerceklerle guclendirmek ... tesekurler
Vesselam...!

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Cemreciiiim aramızdasın artık ve hoşgeldin safalar getirdin hayırlı forumlar sana ve en güzel paylaşımlarda buluşmak dileğiyle: ))
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
manav..
free..
cağdaş..
semerkand92..
sevinçç..
simay..
reyyan..
MUHAMMAD SİDAR..
her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyorum hepiniz cok iyisiniz sizlerden allah razı olsun.. gülücük
evet cağdaş her forumda olay kavga belki olur fakat bu hareketlerden kaynaklanıyor herbirimiz saygılı olursak sorun olmaz Wink
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.