Genelde yaşadığım şeyler yüzünden ALLAH'a isyan ediyorum, bazen ne olduğumu unutup ALLAH'ın varlığını ve kudretini sorguluyorum. Kısacası genelde küfür ediyorum.
Bazen küfür etmekten yorgun düştüğüm anlarda soluklanırken de düşünüyorum ve bu günahkarlığıma, bu küfürbazlığıma rağmen tepeme taş yağmadığı için ALLAH'a binlerce kez şükür ediyorum ve ALLAH'ın merhametine birebir tanık oluyorum.
Şu Dünya da varlığım; 44 numara yıpranmış bir çift spor ayakkabının kapladığı yer kadardı. Cumalardan bir Cuma, Cuma Namazı'nı kılacak yer bulamadım ve bir ağacın gölgesine doğru ceketimi cıkartıp seccade niyetine yere serdim. Arkadan bi abi geldi ve etrafa bakınıp duruyordu. Bende, bana yetmeyen ceketimin yarısını işaret ederek tebessüm ettim ve abi yanıma sokuldu. YEMİN EDERİM ki o ceketin o kadar genişleyebilmesine olanak yok.
O günden beri şu fani ve garip Dünya da varlığım; 46 beden bir okul ceketinin kapladığı yer kadar. . .
Konya'da yaşayan bir lise öğrencisiyim. Benimle ilgili başka merakınız varsa cekinmeden söyleyin. Cevaplamaya çalışırım. Sevgi ve saygılarımla, ALLAH'a emanet olun . . .