You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Seferilikte mesafe ve zaman şartı Yoktur.

Seferilikte mesafe ve zaman şartı Yoktur.

Acemi Üye
RE: Seferilikte mesafe ve zaman şartı Yoktur.
ravileri tanıyonmu kalemşör nerden bilecen gülücük sen kkendi inandığın hadis kitabındaki ravileri tanıyon , şu sağlam şu değil diye insanların söyledikelrine göre ayırıyon , onlarda kendi ravilerini ayırıyor sağlam diye , hem ehli sünnet içindede bu konuda ihtilaf vardır araştır bu konuyu daha iyi anlarsın , bu tür şeylerle uğraşmayın bence , insanları daha çok dinden soğutuyor bu meselerler ben sana söylim , bırak bağlasın bağlalasın ne farkeder namazını kılsında gerisi boş olduğu hadislerin mezhebelrde farklı olduğundan hata ehli sünnette bile farklı görüşler olduğundan belli , çok görüş varsa , çok hadis varsa ben o şeyi islam saymıyorum hatta umrumda bile değil , adamlar sorar yoksa 1400 yıldır kılınan namazda bile ittifakınız yok derler , bu nasıl dind erler , hz ali başka diyor , mezhebelr başka , diğer hadisi nakleden başka bu iş yaş kalemşör kusura bakma ama bu tür şeyleri din diye dillendirmek bile vebaldir .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 14-11-2013, Saat:09:00 PM, Düzenleyen: insanoğlu.
هل أنا حقاً أنا ؟
ravilerin halleri kitaplarda geçiyor. kim ne yer ne içer nerede yatar anası kimdir babası kimdir yalan söylemiş midir, konuşurken ahlaki değerlere dikkat eder mi, cerh edilmiş midir hepsi tek tek kayıt halinde. bir tane ravi söyle ki onun hakkında bilgi sahibi olmayalım o zaman haklısın derdim, ama böyle bir şey yok.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
İnsanoğlu sen şia mısın
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
O zaman bilmediğin şeyleri savunma
Şiayi arastiracagina ehli sünnet alimlerini araştır
Kendi kârına olur
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
şiaya göre iyi ravi ehli sünnete göre iyi ravi olmaz. iyi ravi demek adl üzere olan demektir. adl üzere olanların kuranda vasıfları geçiyor. rölatif bir şey değil bu.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Ehli sünnet sahih olmayan ravilerin rivayetlerini dikkate almaz
Kalemşör

Benim anlamadigim Hanefi mezhebine mensubum diyip onun seferilikle ilgili görüşlerine karşı cikman
Ben seni anlamadım vallagülücük
"Ey Sevgili!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.