You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sefa İle Merve Arasında_

Sefa İle Merve Arasında_

General
RE: Sefa İle Merve Arasında_
Dün değil ondan önceki gün diyemedim tamam çıkalım dedim ama içim içimi yiyo nasıl yaparız buldum dedim kendime kabul ettim :D Neyse dün oldu sabah kızı bi sıkmışım bi üstüne düşmüşüm Tongue Akşam ben okuldayken mesaj atmış eve gidince okudum ben yapamıyom ayrılalım mı diye :D Bende göbek ata ata tamam sen nasıl istersen dedim :D Bu gün arkadaşı soruyo üzüldün mü diye :D Çok üzüldüm dedim :D
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Napim abla başa çıkamadım Sad Bende tek çözümü kimsenin kalbi kırılmadan nasıl çözülcekse öyle çözdüm Sad Yaptığım yakışmaz bir davranış ama ben birisinin üzülmesine bile dayanamam... Tvlerdeki acıklı sahnelere hüngür hüngür salya sümük ağlarım tut ki sen gerçek hayatta bana dicen birine karşı sert davran kır kalbini... Mümkün değil ki ablam Sad
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
sert ol, kızlar sert.. kimseye bakmayan erkeklere hayranlık duyar..
yani kıza ona yapman sana hiçbişey kazandırmaz aksine bunu birsürü kişi biliyor belkide bak şunlara 1 gün çıktı ayrıldılar diyicekler senin kaliteni bozar bu durum..
Senden ricam Merveyi gerçekten istiyosan boşver abuk subuk şeyleri
derslerine çalış en iyi unıde oku o zaman Allah oyle güzel birini çıkarır ki karsina gülücük
Bidaha duymayalm böyle şeyler senden.. hiç beklemezdim..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.