You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Administrator
seçim vaatlerim
SEÇİM VAATLERİM
Bir siyasetçimizin seçim vaatleri bana da cesaret verdi ve ben de diyorum ki “ayın üyesi olunca yapılamayacak hiçbir şey yoktur.” İşte benim seçim vaatlerim;

Önce üniversiteli gençlerden bir potansiyel sağlamalıyım bunun için;

-Vizenin %40’ının finalin %60’ının alındığı sistem kalkacak bu oranları öğrenci kendi kafasına göre belirleyecek.
-Klasik sıralar kaldırılacak yerlerine masaj yapabilir koltuklar getirelecek.
-Duvarlara bil boardlar yerleştirilip sınavı yapılan dersin konuları slayt şeklinde geçecek
-Testlerde 4 yanlış 1 doğruyu götürmeyecek 1 doğru 1 yanlışı götürecek.

-Hocaların sınav sorularını 1 gün öncesinden e-mail olarak tüm öğrencilere göndermesi şartı getirilecek böylece öğrencilerin çalıştığı yerden soru gelmemesi ihtimali ortadan kalkacak.
-Yemekhaneler açık büfe sistemine geçecek
-Her şeye rağmen yaz okuluna kalan öğrenciler için yaz okulları tatil yörelerinde 5 yıldızlı otellerde yapılacak (Alanya,Çeşme,Ölüdeniz,Kızkalesi)

Tamamdır öğrenci potansiyelini sağladık sıra diğer vatandaşlarda;Elbetteki her vatandaşa göre bir yenilik getirecem.

-Ay’a ağaç dikilecek ve ay ortamı mangal yapmaya uygun hale gelecek(Alemci potansiyeli)
-Otobanlara kaçak giriş yapılabilen yollar çoğalacak(Kamyoncu potansiyeli)
-Ev hanımları yıkadıkları tabak başına eşlerinden vergi alacak(Ev hanımı potansiyeli)
-Veresiye defterleri ikinci bir emre kadar geçersiz sayılacak(Memur potansiyeli)
-Internet kullanıcıları kotayı doldurduktan sonraki her 1 gb için 1 milyon indirim kazanacaklar (internet kullanıcıları potansiyeli)
-1 biletle 5 kişi maça girebilecek(Fanatik potansiyeli)
-Kurban bayramı tatili ile Ramazan bayramı tatili birleştirilecek(Tatilsever potansiyel)
-Belediye otobüsleri kalkacak yerlerine biletli limuzinler gelecek(Herkese)
-Paranız yetmediğinde isteyen herkes parasına 0 ekleyebilecekBöylece eskiTL özlemi giderilecek

Monoton bir dünyadan kurtulmak için Lütfen benden oylarınızı esirgemeyin.
:D:D:D
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: seçim vaatlerim
en azından renkli bi tipsin:sırıtık:
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
yanlış yapmadığımı biliyodum :sırıtık:
Alnım rüzgarlara açık
Kor kaynar yüreğimde
Umutlar sevinç içinde
Kan dolan gözlerimde..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sükut, konuyu açtığından buyana seçimler gördük ama seni iktidarda göremedik
hayırdır :D:D:D:D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.