You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Profesör
Seçim size ait…
Fransa’da ağır işçilerin işleri hakkında ne düşündüklerini araştırmak üzere görevlendirilen bir memur, bir inşaat alanına gönderilir. Görevli, ilk işçiye yaklaşır ve sorar:

“Ne yapıyorsun?”

“Nesin sen,kör mü?” diye öfkeyle bağırır işçi.
“Bu parçalanması imkansız kayadan balyozla kırıp patronun emrettiği gibi yığıyorum. Cehennem sıcağında, bu çok ağır bir iş, ölümden beter.”
Görevli hızla oradan uzaklaşır ve çekinerek ikinci işçiye yaklaşır.

“Ne yapıyorsun?” İşçi cevap verir.“Kayaları mimari plana uygun hale getirmeye çalışıyorum. Bu ağır bir iş, ama karım ve çocuklarım için para gerekli, sonuçta bir işim var. Daha kötü de olabilirdi.”
Biraz cesaretlenen görevli üçüncü işçiye doğru ilerler ve sorar.
“Ya sen ne yapıyorsun?”

“Görmüyor musun?” der işçi kollarını gökyüzüne kaldırarak. “Bir katedral yapıyorum.”
Bu hikayenin ilginç tarafı her üç işçinin de aynı işi yapıyor olmaları. Görmeyi seçtiğiniz yol sizin tutumunuza bağlıdır.
Bugün hava biraz bulutlu mu yoksa biraz güneşli mi?Güllerin dikeni mi vardır,dikenli dalların gülleri mi?
Bardağın yarısı boş mudur, yarısı dolu mu? Yoksa bardak olması gerektiğinin iki katı büyüklükte midir?
Seçim size ait…
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
( لا تَحْزَنْ إِنَّ اللَّهَ مَعَنَا )
RE: Seçim size ait…
Hepimiz hayatimiza baska yerden, mutlu bi yerden bakarsak ne guzel olucak aslinda gülücük
Ey Fukara Yüreğimin,

Rahmeti Sonsuz SevgiLisi...!
Beni Sana Sürünerek DeğiL...

Koşarak Ulaştır Ya Rabb...

Görüyorsun...
Kırık Döküğüm...
Boynu Büküğüm...

Yüreğim!
Kör düğüm ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
farklı bakanları kınamak yerine , temellerde birleşmeye bakalım ozaman . temeller apaçık ortada , farklılıklar zenginlik görülsün .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Geldi üzerime üç keder bir anda,
Yalnızlık,esaret ve sevgilinin hasreti,
Yalnızlığın ve esaretin çaresi var,
Ama sevgilinin hasreti,
Sevgilinin hasreti..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 13-06-2014, Saat:01:40 PM, Düzenleyen: Nazlıcan.
Profesör
senin mesaja yanıt olarak olduğu için gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.