Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Seçim 2014...
Seçim 2014...
aslında böyle bir sonucu bekliyorum .çünkü kimse 17 aralık operasyonuna , ses kayıtlarına , karalama propagandalarına inanmadı . hatta cemaat taraftarları bile cemaatin yapmış olduğu yanlışların farkına vardı . akp tarafına geçti .
ben hiç bir partiye oy vermiyorum ama . görünürde akp kötünün iyisi gibi ...
( not ; kenan evrende darbede yüzde 92 oy almıştı , demekki birilerinin bişeyleri kazanması onların haklı olduğu anlamına gelmiyor , nuh kavmi komple yok oldu ve sadece nuhun ev halkı kaldı neden ? çoğunluk bir şeye evet derse demekki o illaki doğru olduğu anlamına gelmez )
kusura bakmayın ama ben o ses kaydındaki konuşmaları savunacak değilim . sizde oy verdiğiniz kişilere hatalarını söyleyip , onları doğru yola yönlendirmediğiniz sürece sizde onların hatalarından mesulsünüz , fazla oy almak hataları temizlemez . birilerinin zulümlerine , hatalarına sırf sizdenler diye göz yumun diye islamda bişey yok , hatta tam tersi annen baban dahi olsa hata ve zulm varsa bunlar görmezden gelinmez .
ben parti yoluyla islamın geleceğini , şeriatın hakim olacağını inanmıyorum .nitekim nebevi hareket metodunda da böyle bir metod yoktur .
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi