You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Uzman
RE: Seçim 2014...
sonuçlar beklediğim gibi çıktı . çalıştığım kurumdaki arkadaşların çoğunluğu mhp taraftarı .ama ben geçtiğimiz ay arkadaşın birine bu seçimlerde akp cemaatle ayrıldıktan sonra seçimlerde tavan yapacak , oylarını artıracak demiştim .o da cemaatle ayrıldığı için oylarını düşürecek demişti.
aslında böyle bir sonucu bekliyorum .çünkü kimse 17 aralık operasyonuna , ses kayıtlarına , karalama propagandalarına inanmadı . hatta cemaat taraftarları bile cemaatin yapmış olduğu yanlışların farkına vardı . akp tarafına geçti .
ben hiç bir partiye oy vermiyorum ama . görünürde akp kötünün iyisi gibi ...
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cezalı Üye
başbakanın kasetleri yalanladığını görmedik , hatta suriyeyle ilgili ses kaydını sızdırmışlar diyerek kendisi onaylamış oldu bu kaseti . kendi toprağına bomba atıp savaş çıkarmak isteyen insanları savunan bir başbakana destek olmadığım için mutluyum , bu kasette geçen konuşmaların yanlış olduğunu söylemeyen müslümanlarda ahirette bedelini öder elbette .

( not ; kenan evrende darbede yüzde 92 oy almıştı , demekki birilerinin bişeyleri kazanması onların haklı olduğu anlamına gelmiyor , nuh kavmi komple yok oldu ve sadece nuhun ev halkı kaldı neden ? çoğunluk bir şeye evet derse demekki o illaki doğru olduğu anlamına gelmez )

kusura bakmayın ama ben o ses kaydındaki konuşmaları savunacak değilim . sizde oy verdiğiniz kişilere hatalarını söyleyip , onları doğru yola yönlendirmediğiniz sürece sizde onların hatalarından mesulsünüz , fazla oy almak hataları temizlemez . birilerinin zulümlerine , hatalarına sırf sizdenler diye göz yumun diye islamda bişey yok , hatta tam tersi annen baban dahi olsa hata ve zulm varsa bunlar görmezden gelinmez .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 31-03-2014, Saat:05:04 PM, Düzenleyen: sedatsedat.
Uzman
17 aralık operasyonlarına ses kasetlerine falan inanmadım açıkcası . cemaatin darbe girişiminde bulunduğunu düşünüyorum . ama başbakan ses kasetlerine sadece montaj diyor , sedat kardeşimin dediği gibi yalanladığını hiç duymadım ve ayrıca bunun ıspatlanması da gerekirdi .suriyeye ses kaydı sızdırma konusuna gelince , buna montaj demedi , yalanlamadı . evet böyle bir şey yapmışlar dedi . kendisinin aleyhinde olunca montaj lehine olunca evet doğrudur diyor .bunda bir çelişki var .ben zaten hükümetin yanlışlarını oldum olası söylüyorum . ıraktaki insanların şehid edilmesinde rol oynadığını , b.o.p eş başkanı olarak bir yanlışın içerisinde olduğu . mavi marmara olayından sonra israille ilişkilerini kesmemesini vs.
ben parti yoluyla islamın geleceğini , şeriatın hakim olacağını inanmıyorum .nitekim nebevi hareket metodunda da böyle bir metod yoktur .
Düşlerinden vurulurken çocuklar, hangi yaşamaktan bahseder ki masallar ...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.