müslümanların tek bir şeriat çizgisi yok diyorum , anlamıyorsan anlama , müslümanlar şeriat anlayışındada bölünmüş durumda , bu yüzden kuranda ( temelde ) birleşmeleri şart . çünkü kuran tek bir kitaptır . Allah bir tek Allah tır .
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
Savunma toplantısından 'Hayalet Uçak' kararı çıktı
Savunma toplantısından 'Hayalet Uçak' kararı çıktı
müslümanların tek bir şeriat çizgisi yok diyorum , anlamıyorsan anlama , müslümanlar şeriat anlayışındada bölünmüş durumda , bu yüzden kuranda ( temelde ) birleşmeleri şart . çünkü kuran tek bir kitaptır . Allah bir tek Allah tır .
2) cemaatlerin birçoklarında akrabalarım yakın arkadaşlarım var
Başlarındakiler kime destek oldu biliyorum ....
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..
Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.
senin işine gelmiyor , illaki mezheb başta olsun diyorsun , mezhebi öne çıkarıyorsun , mezhebi öne çıkardıkça daha çok yerinizde sayarsınız , mezheb sahibi olmak başka şey , mezhebi üstün tutup , diğerlerini yok saymak başka şey . ırak ın halinden ders almadınız daha demekki , kaç mezhebe , ırka bölündü , daha devam edin mezheb ve ırkı öne çıkarmaya , siz bilirsiniz , ben sizi sadece uyarıyorum .he he tek tek saydın oyları
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi