You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sarışın Kütüphanede

Sarışın Kütüphanede

General
RE: Sarışın Kütüphanede
neden sarışınlar saf olur denir ki..neye dayanarak bunu ima ederler.. gerçek sarışınlarmı?çakma sarışınlar mı acaba hangisi gülücük bence saçma bir kanı
Bizi sen sevgisiz,susuz,havasız;
Ve vatansız bırakma Allah'ım!
Müslümanlıkla yoğrulan yurdu,
Müslümansız bırakma Allah'ım!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Gerçek sarışınlar kastediliyorgülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
gerçek sarışın gülücük ben gerçek sarışın çocuklara bakıyorum gördüklerimin hepsi akıllı,zeki..acaba büyüdükçemi bozuluyorlar :D saçma
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Ya sarışın kızlar hakkında bir yorumum var aslında;ama boşverin yazmayayımgülücük Kısacası sarışın kızlar genel olarak güzel kabul edilir.Gerisini boşveringülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
insanların akıl,zeka seviyesi sarılık,esmerlik,karalık ile ölçülür olmuş vay vay ... ayrıca insanlara ne olursa olsun aptal demek bizlere yakışırmı...bir müslüman takvayı , saygıyı , önemsemeyi kaybederse vay vay vayy halimize gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ha bu arada sarışımda üstüme alınıyorum zannedilmesin..sarışın değilim sadece yaradandan öte hiddetim
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Aptal sarışın tabirini bence kıskanç kadınlar çıkardı.Dediğim gibi sarışınlar genelde güzel kabul ediliyor,diğer sarışın olmayan kadınlar sarışın kadınları kıskandığından bu şekilde bir laf çıktı ortaya.

Mantıklı değil mi sizce degülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.