You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

General
RE: Şapka Kanunu
ailemden direk bir şey bilmiyorum, dedelerim direk olarak bu zulmün dönemine yetişmemiş.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
kaynaklar hep farklı farklı yazıyor bu yüzden en doğrusunu yaşlı insanlardan öğrenebileceğimizi düşünüyorum ama onlarda kalmadı denecek kadar az maalesef
[Resim: tumblr_msdzly7kWi1st90nio1_500.gif]
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Daha medeni bir görününüme kavuşma çabası (!) şapkanın içindeki beyinden bihaber çevrelerin zırvası..laiklik adına yıllarca dinimin emrettiği başörtüsü yasaklanırken, nedense yıllar önce medeniyet adına batı özentisi sevgili şapkalarımızı şu an kimsenin kellesinin üstünde göremiyoruz..laik geçinenlerin ve laik çevrelerin kellesine bu "şapka" derhal oturtulmalı hatta ve hatta şapka kullanmayan kişiler tespit edilip laik, sosyal, ekonomik, kültürel,siyasal :-b düzene başkaldırıdan ya içeri tıkılmalı yada tiz kelleleri uçurulmalı ...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-01-2014, Saat:01:39 PM, Düzenleyen: Mihman.
Kıdemli Üye
yaw adamlar medeniyet ve bilimi endülüsteki kurtuba da kütüphane de yaktıklarından sonra kalanlardan aldılar...şimdi zirve oldular ama hiçbiri medeniyet bu diye sarık ve cübbe giymediler yada çarşaf..... neden biz onlardan alırken şapka takalım diye zorlandık anlamıyorum
Sana taş attılar, sen gülümsedin,
Dervişin bir çiçek attı, inledin,
Bağrımı delmeye taş yetmez, dedin,
Halden anlayanın bir gülü yeter..

Tatlıydı akrebin sana kıskacı,
Acıya acıda buldun ilacı;
Diyordun, geldikçe üstüste acı:
Bir azap isterim bundan da beter.

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
medeniyeti şekilci bir şekilde algılamak budur, sözde laik olan kemalistler de müslümanları şekilcilik ile suçlayarak böyle bir şeye götürdüler. şapka giymek haramdır, kafire benzemektir gibi bir fetva ne kadar batıl ise geleneği zorla dışlamak da batıl
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.