You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sandalye üzerinde Namaz Kılmak Caiz midir?

Sandalye üzerinde Namaz Kılmak Caiz midir?

Yeni Üye
RE: Sandalye üzerinde Namaz Kılmak Caiz midir?
tekilse ruhul kuddüs olamazmı gökteki sizi yere geçirecek olan ? ruhta tekil geliyor zaten , ben illaki o demiyorum hemen lafı çevirme , ben diyorumki , o kişi derken kim ? başka ayette Allah gökte diye kesin onaylasa amenna derim , fakat sadece bu kim olduğu kapalı duran ayetle o gökteki Allah tır diyemem , sonuçta ruhul kuddüs bile yere geçirse , allah ın emriyle geçirecek , kendinden bişey yapmaz elbette , arşın sahibinin katında itibarlıdır diyor ruha , ben kesin demiyorum bunuda belirteyim , sana örnek olsun diye dedim sadece , acaba var ayette , yani o kim ? Allah gökte diye bir ayet olsa , teyid etse amenna .

55 -5 - Kuvvetleri çok müthiş olan belletip öğretti onu ona

6 - Akıl, güzellik ve güç sahibidir. Doğrulup dikildi

7 - En yüksek ufuktadır o.

8 - Sonra iyice yaklaştı ve sarktı

.............. kim bu ayette anlatılan , ruhul kuüs değilmi ? en yüksek ufuktan yaklaşıyor ve sarkıyor , gökteki derken ruhul kudüs olma ihtimali yokmu yani ? ben illaki o demiyorum hemen gene yanlış anlama , gökteki deyince neden hemen Allah diyon , Allah göktedir diye bir ayetle teyid etsen amenna .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 03-12-2013, Saat:04:15 AM, Düzenleyen: zetiteti.
هل أنا حقاً أنا ؟
çocukça algın sonunda cebraili, Allah'ın makamına koymaya kadar götürdü seni. ayetin siyak sibakı oradakinin Allah olduğunu söylüyor. okumadan yorum yapıyorsun. cahilce yorumlarını okumalarından sonraya sakla.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
imamlar,muftuler vs bu hadısı ya bılmıyorlar,ya gormezlıkten gelıyorlar yada dogruyu soylersek cemaat dover dıye korkuyorlar(!)
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
camilerde sandalyeler dizili ama hoca.yazı bile asılmış duvara:" sandalye ıle namaz kılacaklar buradan öteye geçmesinler,ısıtma sistemi vardır" dıye.

ya imamlar bu hadısten habersız ya da mıllet takmıyor.
.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.