You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

sana olan sevdamdandır bilesin

sana olan sevdamdandır bilesin

General
RE: sana olan sevdamdandır bilesin
Hım,peki melankolik seyr abimiz halen genç ve dinamik abimiz Big Grin böyle ağır takılırsanız bende size abi demek zorunda kalacağım benden küçük olsanızdaBig GrinAyrıca hiç gülmeyen abimiz anladin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
ikon kullanmaya bi tüğrlü alışamadım
ondan gülemiyorum
siz beni hep gülüyor farzedin

bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Bu erkekler de ne gülmeyi ne ağlamayı beceriyorlar beceriksizler çok gülünce karizma gider çok ağlayınca karizma gider ölçütünüz bunlar yani aman bozulmayın somurtuk durun muşmula gibiTongueBig Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
muşmulada kış ayının güzel meyvalarından biridir

bazı yerlerde yeni dünyayı muşmula zannediyolar
aama hakiki muşmula muşmuladır
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Uzman
toplum bizi bu hale getirdi
erkek adamsın şöyle
erkek adamsın böyle
bi de baktık ki
muşmula olmuşuz

hepimiz polat alemdarız
bir dost
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
sım bu savas demektırgülücük
bızım alemde bı agırlıgımız var bunu defalarca soyledımgülücük
oyle herseye gulersek nerde kaldı agırlık nerde kaldı delıkanlılık raconugülücük
.
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Aman sevsinler sizi neyse teşbihte hata olmaz teşbihti muşmula derken yoksa estağfurullah Seyr Abimize saygılar hörmetler eyvallah Yusuf abi sizede hörmetler..Big GrinBu sisli ve puslu vadide acaba bizi ne tehlikeler bekliyor Big Grin
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 18-08-2010, Saat:12:45 PM, Düzenleyen: Emekli Üye.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.