You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sana bir kaç çift sözüm var

Sana bir kaç çift sözüm var

Profesör
RE: Sana bir kaç çift sözüm var
bu yazarın yazıları güzel oluyor
teşekkürler zeynep gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
elhamdülillah gülücük
Göz sayesinde görüyor olsaydın gece uyurken rüya göremezdin.
Demek ki görmüyorsun, sana gösteriliyor.
Bunu ilk beğenen sen ol.
Çalıkuşu
Herbir satırını hissederek okudum.Gerçekten mükemmel..
"Her şey kaderle takdir edilmiştir, kısmetine razı ol ki rahat edesin...”
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Çok ilginçtir..her defasında bir sayı tutarak aklımdan, paragraf okuyayım diyorum..ama her zaman aynı sayıyı tuttuğumun farkında değilim ve dolayısıyla hep aynı paragraf çıkıyor.."A benim sabırsızım" gülücük gerçekten sabırsız bir insanım..ve olmasını beklediğim bir şeyin hemen oluvermesini isterim...bu konuda öğüte ihtiyacım vardı zaten ..sen başlığı güncelleyince yine aynı sayıyı tutmuşum valla şaşırıyorum gülücük)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 21-07-2015, Saat:10:09 PM, Düzenleyen: Mihman.
pejmurde
A benim anlayışlım düştü Banada gülücük sevmediğim huylarımdan biri ..

Her paragraf ayrı ayrı çok anlamlı bi bakıma hepsini üzerime alınıyorum ..belkide bu yüzdendir konuya olan aşırı ilgim ..
Bunu ilk beğenen sen ol.
pejmurde
A benim saf gönüllüm! Bazı kimseyi rahat sıkar. Bazı kimse de rahata, sıkıntıyla ulaşır. Zahmette rahmet varmış, madem öyle dikkatli bak.

Dersimi aldım
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.