You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SAMİ YUSUF VE LAL MESCİDİ

Üye
[/color]214) Yoksa siz, sizden öncekilerin çektiklerini çekmeden Cennet’e girebileceğinizi mi sanıyorsunuz? Onlar öyle yoksulluklar çektikler, öyle sıkıntılara katlandılar, öyle sarsıldılar ki sonunda Allah’ın elçisi onunla birlikte inananlar, dediler: « Allah’ın yardımı ne zaman erişecek?» Gözünüzü açın, gerçekten Allah’ın yardımı yakındır.

HİÇ DÜŞÜNMEZMİSİNİZ

[Resim: 75sq7ei0.jpg]
LAL MESCİDİ
[Resim: mosque14185530athumbjo8.jpg]
[Resim: 726924981_6aff6d04a0_o.jpg]
[Resim: 726924981_6aff6d04a0_o.jpg]
[Resim: 108.jpg]
[Resim: 3881726.jpg]
BUDA SAMİ YUSUF KONSERİ
[Resim: 1.20070917114108.jpg]
[Resim: 3.20070917114234.jpg]
[Resim: 7.20070917114343.jpg]
[Resim: 4.20070917114249.jpg]
HİÇ DÜŞÜNMEZMİSİNİZ

Evet, bilir misin nedir acaba o ceza günü? (İNFİTAR17)
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
RE: SAMİ YUSUF VE LAL MESCİDİ
Kardeşim Allah razı olsun ümmetteki bacıların yaşayışına bak Aişe validemize cennette komşu olmak ısteyen tiki bacıların haline

Rabbım islah etsin
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

(üm)metin sana muhtaç ya Rasulullah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
tilki bacı derken lütfen biraz dikkatli konuşurmusun

o konserde evet çok fazla taşkın kızda vardı

ama her ne olursa olsun burda onlara tilki demek yada böle bir sitede onları deşifre etmek size düşmez

başka kesimler tarafından zaten yeterince eleştirlimişti bu konser

ne var yane kapalıyım diye islami müzik söyleyen bir kişinin konserine gidemezmiyim

ayrıca şu tilki lafını silerseniz beni memnun edersin yoksa şikayet edicem bilgine
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-01-2009, Saat:06:50 PM, Düzenleyen: SAHRA.
Üye
Cvp: RE: SAMİ YUSUF VE LAL MESCİDİ
Bayan_Asabi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tilki bacı derken lütfen biraz dikkatli konuşurmusun

ama her ne olursa olsun burda onlara tilki demek yada böle bir sitede onları deşifre etmek size düşmez

ne var yane kapalıyım diye islami müzik söyleyen bir kişinin konserine gidemezmiyim

ayrıca şu tilki lafını silerseniz beni memnun edersin yoksa şikayet edicem bilgine
kardeşim birazdaha dikkatli okurmusun ? tilki cümlesini dikkatli oku yada okumayı bilen birinden yardım al saygılarla... ordaki bacılarda eminim bizleri allaha şikayet edeceklerdir..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-01-2009, Saat:07:03 PM, Düzenleyen: hanzala.
Profesör
tiki=özenti dolu

ben bu konuda turaba katılıyorum
ewet edebiyle gidip konserini dinleyenlere lafım yok ama
bazı kişilerde zıvanadan çıkmış resmen
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Forumcu
Bayan_Asabi Adlı Kullanıcıdan Alıntı:tilki bacı derken lütfen biraz dikkatli konuşurmusun

1.Hayır sen neye dayanarak koruyosun .
2.tiki kardeşim tilki değil
3.islam da müzik haram olduğu hakkın da bilgilen diriyim seni .
islami müzik diye bir kavram da nerden çıktı anlamadım .
İman edenler Allah yolunda savaşırlar, inanmayanlar ise tâğut (bâtıl davalar ve şeytan) yolunda savaşırlar. O halde şeytanın dostlarına karşı savaşın; şüphe yok ki şeytanın kurduğu düzen zayıftır. (Nisâ: 76)

Bunu ilk beğenen sen ol.
S3Nİ S3VİYORUMM
edebiyle gidilrse neden gidllmesinn arada çıkıyo öle dengesziler ama onların yüzündende genelleme yapmamak lazım diyrum teşkler hanzala kardeşşWink

Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 29-01-2009, Saat:07:27 PM, Düzenleyen: £rVaaNuR £cRiN.
Forumcu
£rvaaNur ZeliHa Adlı Kullanıcıdan Alıntı:edebiyle gidilrse neden gidllmesinn arada çıkıyo öle dengesziler ama onların yüzündende genelleme yapmamak lazım diyrum teşkler hanzala kardeşşWink

edebimi var Allah aşkına haram diyoruz .
edebiyle bar'a nasıl gidilmesse konserede gidilmez ..hayır anlamıyorum ne meraklısınız gidin edebinizle oturun kur'an dinleyin .

Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
ebu_turab Adlı Kullanıcıdan Alıntı:

1.Hayır sen neye dayanarak koruyosun .
2.tiki kardeşim tilki değil
3.islam da müzik haram olduğu hakkın da bilgilen diriyim seni .
islami müzik diye bir kavram da nerden çıktı anlamadım .

pardon ufak bi yanlış anlama olmuş hastayım gözlerim yanlış gördügülücüközür dilerim

evet haklısınız müzik haram

ama gidip nedüğ belirsiz müzik dinlemek yerine bunları dinlemek sizcede daha iyi değilmi

kötünün iyisi diyelim buna
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.