You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Salavat-ı Şerif Hatmi

Salavat-ı Şerif Hatmi

94 Model İnsan
RE: Salavat-ı Şerif Hatmi
1000 tanede ben alayım.
UNUTMA!

Omuzlarında taşıdığın iki kameraman hayatını filme almakta;

Ve yaptıkların, yarın dev ekranda...
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Allah razı olsun sizlerden.. Bizler toplamda 1000'e tamamlamaya çalışıyorduk üyelerinde katılımı olur diye.. Belli bir sayı belirledik ... Ancak yeterli katılım olmadı....Hatta forumda islami konulara yeterince ağırlık verilmediğini düşünen, hatta bu eleştiriyi abartan, forumda daha çok geyik muhabbet olduğunu iddia eden üye arkadaşların bile bu başlığa ZERRE katılımı olmamıştır..o yüzden onların eleştirilerine nokta kadar değer vermiyorum ve kesinlikle samimi bulmuyorum..Göz boyamaktan ileri gitmediğini düşünüyorum..o kadar hatim başlığı güncelleniyor, salavatı şerif başlığı güncelleniyor, cüz olayını üst sayfaya taşıdıkki gündemde olsun..ama ancak eleştiri , eleştiri..Bundan sonra o boş eleştirilerinin bir faydası olmayacağı için boşuna o parmakları yormasınlar inşallah..

Ömer Mus'ab tekrardan hoşgeldin kardeşim ve MustafabinHüseyin kardeşim Allah ikinizdende razı olsun inşallah..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
İşte sayılarla aram pek iyi olmadığından, saymayarak içimden geldiğinde o güzel peygamberime selatü selam getiriyorum.. gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
üstüme alınmamıştım zaten , Zeynep gülücük

[Resim: avatar_1657.gif]

Bırak ey biçare feryadı belâdan kıl tevekkül
Zira feryat belâ ender hatâ ender belâdır bil
Eğer belâ vereni buldunsa, safâ ender atâ ender belâdır bil
Eğer bulmazsan bütün dünya cefâ ender fenâ ender belâdır bil
Bunu ilk beğenen sen ol.
.
Öyle olması gerekti hanzala..boş eleştiri yapmazlar artık en azından
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 15-05-2014, Saat:09:25 AM, Düzenleyen: Mihman.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.