sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bn şal kullanmam ama güzel bi atkıya hayır dedemem...
uzun siyah weya beyaz (ikiside olur)sana çok yakısır sülocum
Her nefis ölümü tadacaktır. Sonunda bize döndürüleceksiniz. Ankebut-57
Bu dünya hayatı sadece bir eğlence ve oyundan ibarettir. Asıl hayat ahiret yurdundaki hayattır. Keşke bilseler! Ankebut-64
sühim Adlı Kullanıcıdan Alıntı:Bn şal kullanmam ama güzel bi atkıya hayır dedemem...

)
reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:örnekler benden yapması senden elin deymişiken banada yap
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:örnekler benden yapması senden elin deymişiken banada yap
olur yaparım ama artık ne zaman bitiririm bilemem.ömür boyu sürebilir.
bidahaki kışa inşallah
aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:örnekler benden yapması senden elin deymişiken banada yap
sen daha başlamamışsındır Allah bilir kihkihkihbidahaki kışa inşallah
zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:aLyazmaLı Adlı Kullanıcıdan Alıntı:zehra Adlı Kullanıcıdan Alıntı:reyyan Adlı Kullanıcıdan Alıntı:örnekler benden yapması senden elin deymişiken banada yap
sen daha başlamamışsındır Allah bilir kihkihkihbidahaki kışa inşallah
ömür boyu sürceği için daha başlamadım
ama ben hiç şaşırmamıştım zaten
Konuyu Okuyanlar: 1 Ziyaretçi
İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.