You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sakın ha ölümü istemeyiniz!...

Sakın ha ölümü istemeyiniz!...

General
Cvp: RE: Sakın ha ölümü istemeyiniz!...
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bizler yani türkler acıkcası kolayı istiyoz mesela bi sıkıntı giriyo içimize offf ALLAH ın of dioz offf diyecegimze ohh demeliyiz her şatta halimize şükür etmeliyiz her insan bunalıyo o zaman hemen ölümü isteyip ölüm olsa dünyada kimse kalmaz sınav yeri oldugunu unutmamamız lazım ALLAH bizleri çalışanlardan eylesin kolay pes edenlerden eylemesin ve unutanlardan eylemesin

amin
aynen öyle Wink
ewt
amiiinnWinkburanın sınav yeri oldugunu unutmamamız lazım ...saol
oLay cıksın istemem ben! rahat bırakın..

*hissettiğin hissiyatı yazarsan harbisin! karizm
Bunu ilk beğenen sen ol.
Cvp: RE: Sakın ha ülümü istemeyiniz!...
gribal_enfeksiyon Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ben ülümü değil ölümü istiyorum zaten Tongue

bayan imla kılavuzu Tongue

hiç te gözünden kaçmıo

iyi modluk yaparsın sen Wink
"rosegul giderayak işlerim var bitirilecek,
giderayak.
ceylanı kurtardım avcının elinden
ama daha baygın yatar ayılamadı.
kopardım portakalı dalından
ama kabuğu soyulamadı.
oldum yıldızlarla haşır neşir
ama sayısı bir tamam sayılamadı.
SEVDALARA DOYULAMADI...rosegul
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
FaSt Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ALLAH razı olsun kerdeşim gerçekten ciddi bir konu ne güzel özetlemişsin eline saglıkgülücük

Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:kaza ve kadere imana ters düşer bu sözler dikkat etmek lazım

Dikkat etmeliyiz gerçekten hefsimize yenik düşüyoruz bazen Allah affetsin.
Cümlemizden razı olsun kardeşlerim...
We UNuTmA YaLNıZLıĞıN ÖtEsiNdE GiZLi BiR HaYaT WaR!!
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
NaGiHaN Adlı Kullanıcıdan Alıntı:alah razı olsun kardeşim gerçekten cok önemli bir konuya deyinmişsin.....

semerkand92 Adlı Kullanıcıdan Alıntı:hmm ewt eline sağlık aplam güsel bi konuWinkWink

Sizlerden de razı olsun Rabbim.
Faydalanabilelim inşallah...
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kartalizma Adlı Kullanıcıdan Alıntı:
CESSES Adlı Kullanıcıdan Alıntı:ya bizler yani türkler acıkcası kolayı istiyoz mesela bi sıkıntı giriyo içimize offf ALLAH ın of dioz offf diyecegimze ohh demeliyiz her şatta halimize şükür etmeliyiz her insan bunalıyo o zaman hemen ölümü isteyip ölüm olsa dünyada kimse kalmaz sınav yeri oldugunu unutmamamız lazım ALLAH bizleri çalışanlardan eylesin kolay pes edenlerden eylemesin ve unutanlardan eylemesin

amin
aynen öyle Wink

Rabbim imandan ayırmasın inşallah.Dualarına amin diyorum kardeş...
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.