You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sakal Dinen Gereklidir !

Sakal Dinen Gereklidir !

Acemi Üye
RE: Sakal Dinen Gereklidir !
Allaha inanıyorum, peygamberine inanıyorum demekle müslüman olunmuyor ..
Gerekliklerinide yerine getirmek gerekir..
Müslüman olmak bu kadar basit olamaz..
İran da şeriat devleti değil.. Günümüzde şeriatla yönetilen bir ülkede yok..
@karadamlalar kardeşim çok haklısın.. İnsanlar anlamak istemiyor sanırım, yada nefislerine ağır geliyor.. Wallahu'Alem..
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
@taha yusuf Abi benim görüşüm değil o, @Binti Abu Qatade nickli üyenin yazmak istediğini yazdım yanlış anlaşılmalara mahal vermemesi için :D

Bende sakal pek çıkmaz mesela, ama adamım, tam Müslümanım diyenden daha adamım daha Müslümanım Allah'a şükür gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
bu dinden sakalsız takva sahibi insanlar çıktı ve yine çıkar bu çok mesele değil fakat İslam sistemini beğenmiyormuş gibi kinayeler yapan hatta İslam sistemini benimseyip/isteyen müslümanlara, kapı gösteren arkadaşların çıkması son derece hüzünlendirici ve acı verici bir durum..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
duman bence şeriati boyle basite aliyomus gibi davranma ben bilmedfinw yoruyorum. seriat istemem diyen insan dinden cikar allah korusun. seriat demek ne demek allahin kanunu demek. he byna nefsimiz ne kadar uyup yasauabilir ne kadar agir gelir o ayri ama yok ben istemem yok git irana seklinde basite alir tarzda konusmamani tavsiye ederim
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
هل أنا حقاً أنا ؟
Bir reaksiyon olarak böyle konuşuyor olmalı yoksa onun kadar aklı başında bir kimsenin böyle basit konuşması uzak olan bir ihtimaldir, bu sözünden bir dönüş ve bin tevbe ile geri duracağından kuşkum yok...
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
allahin koydugu kurali istemem deyip kabul etmeyen insan bence imani sakata duser. yasamayan demiyorum bakin kabul etmeyen kimse. bu ayrimi iyi yapalim
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kıdemli Üye
Sakalın islam diniyle hiç bir alakası yoktur , gelenek ve görenektir sadece . Peygamberimizde o zamanın yapısına göre öyle sevmiş ve yapmış olabilir . O öyle yaptı diye yapanda kötü bişey yapmış olmaz elbette . Sakalsız birisi takva sahibi olabileceği gibi , sakallı biriside günahkar olabilir , kişi uzatır yada uzatmaz onun keyfine kalmış bişey bu , uzatmayana zorla uzattıran da sapıktır , uzatmaması için baskı yapanda sapıktır .
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 17-03-2013, Saat:10:39 PM, Düzenleyen: e2828.
هل أنا حقاً أنا ؟
e2828 sen niye bu kadar endişeleniyorsun ki, sakal işte üst tarafı bir müslümanın kimliğidir sakal, bu kadar hucum eder gibi dokundurmak neyin rahatsızlığı gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.