You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sakal Dinen Gereklidir !

Sakal Dinen Gereklidir !

Profesör
RE: Sakal Dinen Gereklidir !
sakal erkeğin heybetini artırır bence
sakalsız erkekler tuhaf gözüküyor biraz gülücük
bizimkine bıraktırdım çok şükür :D
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
bende kirli sakal seviyorumgülücük
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
Profesör
pasaklı ekrem Bööö
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Ruhumuz Yeter...
ne yapalım oyle bir musluman ülkede yaşıyoruzki sakal bırakmak yasak. insanların büyük bi çoğu özel sektörde ve devlet dairelerinde çalışıyor ve sakalsız çalışmak zorunda maalesefki
&& Ağlamak istiyorsanız sakın yapmayın. Çünkü bir yerlerde sadece sizin bir gülüşünüz için, Yaşayan birileri mutlaka vardır !!! &&
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
@Rabia Dışa değil de içe bakalım, erkeğe sakaldan daha çok yakışan şeyler var

@Binti Abu Qatade Sevgili kardeşim konuştuklarımızı, konuşacaklarımızı, yazdıklarımızı ve yazacaklarımızı defalarca düşünüp öyle söyleyelim ve de yazalım. Sakalı çıkmayan erkek, erkek değil mi yani? Lütfen, biraz daha özen gösterelim yorumlarımıza. Senin yerine ben düzelteyim; sakalı çıkıp da uzatmayan erkek, erkek değildir gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Acemi Üye
Allah Allah müslüman ülke mi, ben niye göremiyorum o ülkeyi gülücük
Kuran değil de, beşer üretimi kanunlarla yönetilen hiç bir ülke yönetim biçimi olarak müslüman olamaz.
Kimlikte müslüman yazsa ne olur, müslüman gibi yaşamadıktan sonra .. Ayrıca işten önce müslümanın dini gelir . Yani gerekirse o işi bırakmalıdır..

Iskelet kardeş haklısın, köse kardeşleri hesaba katmayı unutmuşum. Ama ben onu sakali çıkıp da bırakmayan için soylemistim zaten gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.