SERHATLA BU ROPÖRTAJI YAPARKEN ÇOK KETİF ALDIM SAMİMİ BİR SOHBET OLDU BEĞENMENİZ DİLEĞİYLE
SAHRA.:
esselamün aleyküm soul
SouL - SeRHaT:
aleykum selam sahra
SAHRA.:
öncelikle bana vakit ayırıp sorularımı cevapladığın için çok teş.ederim
SouL - SeRHaT:
Rica ederim ne demek vatani bir gorev
SouL - SeRHaT:
Asıl siz beni layık gordugunuz için ben teşekkür ederim
SAHRA.:
Öncelikle kendini bize kısaca tanıtırmısın seni tanımayan üyelerimiz çok fazla ?
SouL - SeRHaT:
Elbette Hemen Anlatayım Size Kendimi
Adım Serhat , Kocaeli'nde yasıyorum , 4 yıllık Turizm mezunuyum , fakat kendi meslegimi yapmıyorum , su anda bir hastanede danışmanlık yapıyorum , ama kendi meslegimi ozluyorum... Halen izmitte yaşamaktayım . Aslen çorumlu olmakla birlikte doğma buyume izmitteyim..( aslımızı inkar etmeyelim dimi
)... 26 yaşındayım , Henuz evlenmedim ( dul filan degilim )..Ayrıca Koyu bir Beşiktaş Taraftarıyım 
SouL - SeRHaT:
Sen de kendini tanıtıcakmısın yoksa bu aksam herseye benmi cvp vericem

SAHRA.:
Bu akşam sende yoğunlaşacağız serhat özledik seni
SouL - SeRHaT:
Tmm bu aksam ben cevaplayım
Herkese selam diyim once..Sizleri seviyorum ArkadaşlarSAHRA.:
ve aleykümselambizde seni seviyoruz
SouL - SeRHaT:
Tşkler
SAHRA.:
çok iyi biliyorumki bu sitenin demir başı kurucularındansınsiteyi kuruştaki amacınız neydi nerden esti
SouL - SeRHaT:
Siteyi kurma fikri ekrem yani ( atmaca ) nındı.. Bir yaz aksamıydı hava sisliydi
..Dışarıda kurtlar uluyordu filan :D ..Ekrem boyle bir şey duşundugunu soyledi ben yardım edebilicegimi soyledim...Sonrasında gerekli alt yapı hazırlandı vs ve ilk uyelerimiz gelmeye basladı...SouL - SeRHaT:
Amacımız ihl okuyan insanları bir araya getirmek ve islam dinini bir şekilde değişik kitlelere ulaştırmaktı...Bunu başardıgımızı düşünüyorum.. Sonucta bu siteden bir cok insan istifade etti...Bundan gurur duyuyorum kendi adıma...Bir çok insanı tanıma fırsatım oldu..
SouL - SeRHaT:
Güzel bir iş başardık anlıcan Sahra...Sizlerinde yardımıyla elbette..Katkı saglayan herkese teşekkür ediyorum...
SAHRA.:
biz tşk.ederiz efendim gerçi bu site aracılığıyla benide tanıdın bilemicem artık ne kadar doğru bi iş olmuş
SouL - SeRHaT:
Haklısın bu site bana ömür boyu unutamayacagım şeyler yasattı...Hayatımda eger donum noktaları olsaydı , bu siteye gelişim bunlardan milat kısmı olurdu... Beni dahada olgunlastırdı...Bir cok verdigim kararın yanlış oldugunu , haddinden fazla hayatımda hata yaptıgımı , hatalardan ders almanın yetmediğini ve bunun gibi sayabiliceğim bir suru sey ogrendim

SouL - SeRHaT:
O yuzden bu siteyi kurmakla dogru bir karar vermişiz. Eger bu site yuzunden birilerinin kalbi kırıldı ise yada benim gibi birilerine acılar verdi ise onlar içinde üzgünüm.. Hayat insana her istedigini vermiyor cunku !
SAHRA.:
Bu forumun sana göre amacı nedir? sen en çok ne için çabalıyosun?
SouL - SeRHaT:
Sitenin amacı insanları bir araya toplamaktı..Hem kendimiz için hem birileri için güzel bir ortam oluşturmaktı..Ne kadar başarılı olduk bu kısmı sizin takdirinizdir... Herkesin umdugunu buldugunu düşünmüyorum elbette...Kimileri üzüldü kimileri sevindi...Herkes hakkını helal etsin... Bunlara bi oranda biz sebep olduk..
Benim amacımda sizler gibi güzel bir ortamda degişik insanlar ile tanısmaktı elbette..Forum demek ayrı düşüncelerdeki insanların aynı ortamda olusturdukları bir aile den baska bişi degildir benim için..
SAHRA.:
ANLADIM..
SouL - SeRHaT:
Ya sen başka bişilemi ilgileniyosun :D Mrk ettim de
. Geç Soruyosun :DSAHRA.:
BEKLE BEE ŞİN NEE ( Gülüşmeler
)SouL - SeRHaT:
Ok.Sustum :D Bekliyom

SAHRA.:
Aferim akıllı ol.Seni etkileyen insanlar kimlerdir?neden?
SouL - SeRHaT:
Çokmu düşündün bu soruyu :D Bende 1 saattir ne düşünüyor dedim :D
SAHRA.:
Aaaayy yorum yapma cevap ver sinir etme :D
SouL - SeRHaT:
Ok.. Ok :D
SAHRA.:
Sıraya koymaya çalışıyorum
SouL - SeRHaT:
Evet daha oncede demiştim bu forum bana cok şeyler kazandırdı...Bunlar arasında cok iyi insanlarda var elbette...Ama etkileyen diye soruyorsan vereyim isimlerini madem açık konusucagımızı soyledik
SouL - SeRHaT:
Reyyan Sahra Zehra Sevinç dostlukları ile beni etkileyen insanlardır... Düşünceleri ile etkileyen 2 kişi var ama isim vermiycem, 1 kişide bana verdiği hayat enerjisi ile beni etkilemiştir..( Bu kişilerin isimlerini vermedigim için ozur dilerim ).Hepsine sonsuz teşekkür ediyorum.. İsmini yazmadıgım yada aklıma gelmeyen diger insanlarada teşekkür ediyorum..Hepinizle bir diyalogum olmustur..Genel olarak boyle
SAHRA.:
Ben genel olarak sormuştum ama sen sitedekileri söyledin neyse hiç bozmim devam iyi oldu
SouL - SeRHaT:
Madem konumuz site ve bizler bu sitenin üyeleriyiz siteden :D konusalım diye boyle olmasını istedim

SAHRA.:
Sen öyle diyosan sevgili adminim bize söz düşmez
SouL - SeRHaT:
Thank you

SAHRA.:
Gençliğin bozulmasındaki etkenler sana göre nelerdir?
SouL - SeRHaT:
Yaf siyasetmi yapıyoruz

SAHRA.:
Arada siyasette lazım adminim
SouL - SeRHaT:
Peki cvplayım o zaman
SAHRA.:
Memnun olurum
SouL - SeRHaT:
Gencligi bozan iki sey vardır bir batılılasma ( toplum yozlaşması ) ikincisi dini bilgilerin eksikligi ( kısaca eğitimsizlik )...tabii bana gore
Çok politik bir cvp oldu biliyorum

SAHRA.:
siyaseti fazla sevmediğini biliyorum o yüzden bu konuda fazla üstüne gelmiyeceğim adminimyanlız hep merak etmişimdir bu gün seçim olsa oyunuzu hangi partiye verirdiniz?
SouL - SeRHaT:
Ben genel olarak milliyetçiyimdir...Dinle ilgisi olan siyasi partilerden uzak durmaya calısıyorum mumkun oldugunca...Ben insanların dinini kendisinin yaşayabilicegine inananlardanım ..Senin dinin sana benim dinim bana kısacası...Belli bir siyasi gorusum yok..Kimin daha iyi işler yapacagına inanıyorsam onun peşinden gidiyorum...Son secimlerde oyum MHP ye idi .Bi dahakinde kime olur Allah c.c bilir
SouL - SeRHaT:
:D
SouL - SeRHaT:
Tabii dini partilerden uzak duruyorum demek dinsizlik demek degildir.Yanlıs anlasılmasın dini kullanan partilerden desem daha iyi olcak sanırım

SAHRA.:
lütfen ama burda partime bir satşma görüyorum.ama neyse dediğim gibi bu kouda seninle tarışmıcam
SouL - SeRHaT:
Bencede tartısmayalım herkesin dusuncesi kedine sonucta

SAHRA.:
ama doğru birdir biliyosun dimi adminim
SouL - SeRHaT:
Doğru kişiden kişiye değişen bi yalandır sevgili nüket...Biliyoruz ortam sanal ama bazı seyler gercek..
SAHRA.:
ama hak olan doğru olan birdir doğrular kişiden kişiye değişmez kişiler yanlış yaşar(doğru birdir lafını babam hep bana der onamı benziyorum nee aman Allah'ım olamaz)
SouL - SeRHaT:

SouL - SeRHaT:
Neyse konumuza donelim
SAHRA.:
peki hemen efendim
SAHRA.:
senden yaşça küçüklere neler önerirsiniz? (Hayat olarak)
SouL - SeRHaT:
Kimseye akıl vermek gibi bir düşüncem yok öncelikle..Kişisel hayat kutsaldır :D. Öncelikle küçük insan yoktur...Kimileri yaşından büyük işler yaparken kimi insanlarda yaşından küçük şeyler ile uğraşır...Kendini geliştirmeyen insan vardır .. Yaşadıklarından ders almayan insan...Hayatta herseyin bir tecrube olduguna inanıyorum...Hayatı kitap aralarından değilde yaşayarak oğrenmeleri gerektigini dusunuyorum...
SouL - SeRHaT:
Bir kötek bin nasihattan iyidir anlıcan

SAHRA.:
katılıyorum sana bu konuda
SAHRA.:
oortam böyle çok resmi bi hava aldı nedense
SouL - SeRHaT:
Hep siyasetten gittigimiz içindir belkide :D
SouL - SeRHaT:
Kendimi bi an felsefe profosoru yada sosyolog olarak gormeye basladım
SAHRA.:
tmm siyaset sorularımı burda bitiriyorumgenel sorulara geçiyorum
SouL - SeRHaT:
Bekliyorum
SAHRA.:
şimdi birazcık özel hayata değineceğim umarım terletmem seni
SouL - SeRHaT:
Terlemiceme emin olabilirsin biliyorsun herşeye vericek bir cvp ım vardır
SAHRA.:
biliyorum ALLAH bi çene vermiş gerisini koyvermiş
SouL - SeRHaT:
Aman efendim teveccugunuz
SouL - SeRHaT:
Ama eski serhattan eser kalmadıgını soylemeliyim
SouL - SeRHaT:
hayatımda cok radikal kararlar aldım inşallah başarırım
SAHRA.:
umarım hakkında hayırlısı olur...
SAHRA.:
evet geçelim genel sorulara
SAHRA.:
sigara yada alkol kullanıyormusun?
SouL - SeRHaT:
Sigara içiyorum evet
SouL - SeRHaT:
Gunde bazen 1 paket içtigim oluyor..Stres li bir hayat yasadıgımı ve sigaranın beni rahatlattıgını dusunuyorum ve bırakmayı ASLA düşünmüyorum
SouL - SeRHaT:
Alkole gelince zamanında kullandım yıllar once yani... Uzun suredir içmiyorum...
SAHRA.:
Alkolü kullanmadığına sevindim sigaraya gelince kusura bakma ama zıkkım için :D (50 yaşında görüşelim senle serhat)

SouL - SeRHaT:
Umrumda değil bunu sende biliyorsun nüket yani 1 eksik 1 fazla Zaten 50 yi gormekte istemiyorum
o yuzden içmeye devam SAHRA.:
en büyük takıntın yada takıntıların varmı?
SouL - SeRHaT:
Öyle bildigim bir takıntım yok...Mümkün oldugunca rahat olmaya calısıyorum...Etrafımdakilerin bakışları beni rahatsız etmiyor..Yada düşünceleri .Umursamıyorum..(Sadece benle olanları...Hayat fikirleri veya Diger konular degil
)...Öyle bir sorunum yok yani SAHRA.:
En beğendiğiniz ve beğenmediğiniz huyunuz?
SouL - SeRHaT:
En beğendiğim huyum asla pes etmemem...En nefret ettiğim ise bu bir tane degil bir kac tane aslında .. Mesela bir tanesi herşeyi kafama takmam..Bir diğeri üzüleceğimi bile bile veya üzeceğimi bir işin peşinden gitmek...Bir başkası aldığım kesin kararlardan taviz vermek yada geri donmek...
SouL - SeRHaT:
Karışık bir hayat :D
SAHRA.:
hepimiz hayatı karışık be adminim...mecbur yaşıyoruz işte
SouL - SeRHaT:
Evet haklısın sanırım...Ama herseye ragmen bi gün bir yerlerde mutlu olunacagına inanıyorum ...Henuz pes etmiş degilim...Bu benim son kalem sanırım oda yıkılırsa sanırım direkt mezara
SouL - SeRHaT:
:D
SouL - SeRHaT:
Her gün kalktıgımdan bir önceki gunden daha iyi olacagına inanıyorum onun için 5 dk yatakta oturup dua ediyorum
SouL - SeRHaT:
ama sanırım sadece dua yetmiyor... Bir şeylerin olması için düzgün kararlar vermekte gerekiyor
SouL - SeRHaT:
Tedbir bizden takdir Allah c.c dan

SAHRA.:
ne güzel en azından umudun var ben umut etmeyide bıraktım artık.biliyorumki yarınım daha beter olacak.neyse beni geçelim şimdi konumuz sensin
SouL - SeRHaT:
Kotu dusunursen kotu olur...Bunu biliyorsun...Görüceksin bir gün herşey düzelicek
SouL - SeRHaT:
belki bugun belki yarındanda yakın
SAHRA.:
sanmıyorum...
SAHRA.:
Sevdiğin biri varmı/ Ona suan ne söylemek isterdin?
SouL - SeRHaT:
Arkadaş olarakmı soruyorsun yoksa aşk olarakmı soruyorsun ?
SAHRA.:
aşk olarak soruyorum adminim
SAHRA.:
kısa ve net cevaplar ver serhat
SAHRA.:
fazla uzamasın
SouL - SeRHaT:
Ewet bencede
milletin sinirlerini germeye gerek yok dimi :DSouL - SeRHaT:
Sevdigim birisi var | dı !!!! Sanırım bitmesi gerekiyordu...inşallah bi gün mutlu olur..Kimsenin kötü olmasını istemem...
SAHRA.:
Olur ne diyelim
SAHRA.:
Kolay bağışlar mısın /Kin tutar mısın?
SouL - SeRHaT:
Kin tutmam
SouL - SeRHaT:
Kızarım belki ama nefret duymam..Herkesin kendi düşüncesidir...Kimse benimle aynı seyleri dusunmek zorunda degildir..Herseyin bir zamanı oldugunu dusunurum...Zamanı gelince istesemde durduramam
SAHRA.:
Yaptığın en büyük çılgınlık?
SouL - SeRHaT:
Sanırım yuksek bir tepeden atlamaktı bunky jumping dedikleri sey
SouL - SeRHaT:
Bi daha yapabilirmiyim bilmiyorum

SAHRA.:
senden korkulur yaparsın sen :D
SAHRA.:
Bugünlerde en çok duyduğun söz?
SouL - SeRHaT:
Dimi belki ipi de kopar

SAHRA.:
Kurutlurduk senden ne güzel :D
SAHRA.:
Bugünlerde en çok duyduğun söz?
SouL - SeRHaT:
" iddia " sanırım :D
SAHRA.:

SAHRA.:
Evde yokluğunu hissettiğin şey?
SouL - SeRHaT:
Dun kacırdıgım 1 500 ytl den sonra...Hala ruyalarıma giriyor iddia macları

SAHRA.:
Hiç bir zaman kazanamassın insallah :D
SouL - SeRHaT:
uyusSAHRA.:
evet konumuza dönelim
SAHRA.:
Evde yokluğunu hissettiğin şey?
SouL - SeRHaT:
evde yoklugunu hissettigim bişi yalnızlık...Hiç yalnız kalamamaktan sikayetciyim...Umarım bi gun tamamen yalnız kalırım :D
SAHRA.:
yanlızlık Allah'a mahsustur ama sen hiç yanlız kalamıyosun galiba arada yanlız kalmak iyidir
SouL - SeRHaT:
Evet...En sevdigim seyden nedense cok mahrum kalıyorum
SAHRA.:
Korkuların /özlediklerin/ sevdiklerin?
SouL - SeRHaT:
Hayatta tek korktugum sey Allah c.c dır... En çok okul yıllarımı özlüyorum...ve En çok kaybettiğim bi arkadasımı...İnsanın sevdigi birini kaybetmesi cok kotu birsey bunu sende biliyorsun
İnsallah kimse sevdigi birini kaybetmez
SAHRA.:
amin...gerçekten çok acı hatırlatmasan olmazdı dimi
SouL - SeRHaT:
Sen sordum ben cvp verdim :D
SouL - SeRHaT:
Neyse o konulara girmeyelim ortalıgı salya sümük goturmesin :D
SAHRA.:
peki ...
SAHRA.:
Ailen mi, sevdiğin mi daha önemli?
SouL - SeRHaT:
Her ikiside onemlidir benim için..Aradaki dengeyi kuracak olan kişinin erkek oldugunu dusunuyorum..Eger erkekte iş yoksa her zaman sorun cıkacaktır ... Kimsenin yuvası yıkılmasın ya aile kavramı cok onemli
SAHRA.:
aşk her şeyi affedermi sence?
SAHRA.:
klasik bi soru oldu

SouL - SeRHaT:
Aşk herseyi affetmez Nüket ...Sevgi kalır..Ölümsüzdür ama aşk kalmaz gibime geliyor...Tabi benim için boyle
SouL - SeRHaT:
Peki ben sana bir soru sorayım :D ...Seven herseyi yaparmı
Cvp ver :DSAHRA.:
Burda soruları ben sorarımsen cevaplarsın :D

SouL - SeRHaT:
Oyle olsun bakalım SAHRA.:
Aşkmı,Paramı ?
SouL - SeRHaT:
Para :D
SouL - SeRHaT:
Paran olursa aşkın da olur diye dusunuyorum
SAHRA.:
kısaca sebebinide söylersen memnun olurum
SouL - SeRHaT:
Hemen soyleyim
SAHRA.:
kısaca dedim :D
SouL - SeRHaT:
Anladık yaf :D cok kısa olcak söz

SouL - SeRHaT:
Paran varsa herkes etrafındadır...Belki aşklar dostluklar sahtedir ama yinede yalnız degilsindir...Ama paran yoksa aşkında yoktur..Aşksız para olmaz...Knt alamazsın, sevdigini gidip goremezsin , hediye alamazsın diyceksin bunlar mı aşkı aşk yapan...Bence bunlar aşkı ayakta tutan şeyler ..
SAHRA.:
Sevmekmi,Sevilmekmi ?
SouL - SeRHaT:
Sevmek
SAHRA.:
Küçük olmakmı,Büyük Olmakmı ?
SouL - SeRHaT:
Küçük olmak...Sorumluluk tan nefret ederim

SAHRA.:
Yaz mı ,Kış mı ?
SouL - SeRHaT:
Kış

SAHRA.:
Dış görünüşmü,düşünce tarzımı ?
SouL - SeRHaT:
Her ikiside :D biraz ondan biraz bundan corba misali
SAHRA.:
sinema mı Tv mi ?
SouL - SeRHaT:
Radyo neden yok

SouL - SeRHaT:
Müzik dinlemeyi seviyorum...
SAHRA.:
Biliyorum özellikle joy türk
SouL - SeRHaT:
Aslında ruh halime baglı :D ...O anda neyi cnm cekiyorsa yani..
SAHRA.:
Aşık olmakmı,arkadaşlıkmı ?
SouL - SeRHaT:
Arkadaş olmak sanırım ...Aşka töbeliyim desem inanmazsın
SAHRA.:
Xp Mi , Vista Mı ?
SouL - SeRHaT:
Xp
SouL - SeRHaT:
Allam soruya bak ya :D
SAHRA.:
değişiklik olsun dedim

SouL - SeRHaT:
Çaymı Oraletmi onuda sor :D
SAHRA.:
Senmi,Benmi ?
SouL - SeRHaT:
Sen
SouL - SeRHaT:

SAHRA.:
Sıkıldınmı ?
SouL - SeRHaT:
Yooooooo

SouL - SeRHaT:
Çok uzun olursa millet okumaz bak diyim :D..
SAHRA.:
Son olarak site sakinlerine söylemek istediğin bir şey varmı?
SouL - SeRHaT:
Allah hepinizden razı olsun....Hakkım herkese helal olsun ...Konustugum yada konusmadıgım herkese saygılar...Sizleri tanıdıgım için gercekten cok sanslıyım...Allah c.c herkese sizin gibi insanları tanıma fırsatı versin insallah..
SAHRA.:
Bana vakit ayırıp sorularıma cevap verdiğin için Allah razı olsun serhat...yerin her zaman ayrıdır bunu sakın unutma her daim mutlu olasın .
SAHRA.:
BİTTİ GEÇMİŞ OLSUN ADMİNİM
rose:SouL - SeRHaT:
Teşekkür ederim Nüket
...Millette derin bir oh çekmiştir sanırım :D
güzeldi