![[Resim: firtina1mm0.jpg]](http://img179.imageshack.us/img179/500/firtina1mm0.jpg)
Beni qörünce Ne anLatabiLirsin Merak ediyorum .
Yada qörmeden ,
Ben sormadan SoracakLarımı Tahmin edebiLirmisin , VirqüL araLarında Hıçkırırmısın, qözLerimLe Hakaret etsem Sana , SöyLedikLerimi anLayıp qüvenLik qücLerini ÇağırabiLirmisin .
Biraz ara VerebiLirmisin Uykuna .
Bir dakika MeşquL etsem seni.
YumrukLasan Yüzümü Kum Torbası Niyetine.Geriye saran KaranLıqın Kötü sesLerini DuyabiLirmisin .
biLemezsin , Sorsanda anLatsam .Kendimi ait KararLarı ben deilde BaşkaLarı verse , Yaşayıp Yaşamayacaqım Bir İmzaya Baksa.qözLerim yaLvarsa sana Bakarken .Aqzından Çıkacak Son cümLeleri HayretLe izLesem.
akLım dursa , DurdurabiLsen akLımdan Hic Çıkmayan O Ritmi.
DaLqaLara Vursam , Bir baLıkçı buLsa Beni.Rızkını Benden Çıkarsa, ama Oda biLir Ben Hicbirişe Yaramam.Bu Uçmuş , akLını Kaçırmış , sözLeri Sapık Herif Hicbirseye Yaramaz.
Bir Kuru Yük qemisinde KemikLerim Kurusa .
YoL aLsam biLmediqim üLkeLere ,
Sen Otursan en Lüks İnsanLarın Lüks kaLbinde Baş Köşede , Eminim qeLmez Bu SözLükte bile adı geçmeyen , Dışa VuruLmuş Beyaz adam.
biLinmeyen , Hic yazıLmayan , diLlerden Düşmeyen O kısa Dizede DepresyonLarLa Yatıp kaLkan Ben.
BİLiyorum qökyüzünde Yüzen O avcı kuşLarda Usandı KaranLıktan , Yem oLarak beni aramaktan .
Senin sözLerinde , Beni aramaktan Usanırmı SahafLar.
biLirmi Herkes adı aşk OLmayan Bu masaLın Sonunu.
Herşeyi biLmiyor Hickimse ,Bir ben biLiyorum
qözqöze qelemediqimizden Beri Kan Kusuyor qözLerim .
ALıskın Bu Sakin adam .
Sessiz , Ürpertici , kuLakLarı çınLatamayacak Kadar Yalvaran çıqLıkLara.
Biraz Daha Baqır Seni DuyabiLirim.
SöyLedim Sana Ben Hicbirşey söyLemedim , Hadi ac qözLerini Bu Sessiz qözLerimin anLattıqı Rüya Sona erdi.
HoşçakaLmadım , qüLe qüLe kaLmadm kaLamam.
Sende kaLma.
Sadece MutLuluk Ve Huzurda kaL.