You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sagopa Kajmer >Sonumuz Yakın Mesafe

Sagopa Kajmer >Sonumuz Yakın Mesafe

Karmakarışıklaşmaktayım
RE: Sagopa Kajmer >Sonumuz Yakın Mesafe
Albümde bi Kuvvetmira mix var, bide orjinali var. Ben ikisi arasında bi farklılık göremedim :s
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Dünyada dost ister isen Hazreti Allah yeter,
Mürşid-i kâmil ister isen Hazreti Kur’an yeter,
Delil ister isen Hazreti Muhammed yeter,
Meşgul olmak ister isen ibadet yeter,
İbret almak ister isen ölüm yeter,
Bunlar da yetmez der isen Nâr-ı Cehennem yeter.

[Resim: ny4qc.gif]

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
dediğim kuvvetmira mix işte, ses tonlarını aynı ayarlamış olabilir emin değilim şu an.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Sizi rahatsız etmeye geldim!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Orjinalinde bi kaç küfürü serbest bırakmış, sanırım mix teki farklılık küfürlerin scratchlenmesi.
Zaten inancımız olmasa, var olmanın anlamı, anlamsızlıktan başka bir anlama gelir miydi?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
evet, albüm satışa sunulduğunda albümdeki küfürlü şarkılar sansürlendi. fakat sansürlenince bazı parçaların yarısı gitmiş gibi oluyor, bu demek değildir ki sagopanın yaptığı bu işler kötü. rapte küfüre her şekilde her yönü ile karşı durmak da biraz gerçek dışı, nasıl ki küfrü abartmak gerçek dışı ise.
Irkçılık ideolojik bir düşünce değil, aksine psikolojik bir hastalıktır.(Şehid İnşaAllah Malcolm x-Malik El Şahbaz)

Bunu ilk beğenen sen ol.
General

Bunu ilk beğenen sen ol.
Karmakarışıklaşmaktayım
Şarkı içindeki o scratch ler ayrı güzellik katıyor ama şarkıya gülücük

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
ya şöyle desem daha açıklayıcı olur kardeş;
günlük hayatta küfür/argo kullanmadığını iddia eden kimseler var ise onların küfürden ne anladığını sormak lazım. argo hayatın bir parçasıdır, dinen yanlış şekilde konuşmak doğru değildir bununla birlikte artık günlük konuşmamızda yer etmiş ve doğru şekilde kullanılabilen argo sözler(ki bunlar bizi utandırmayacak, yüzümüzü kızartmayacak cinsten olmalı bence) gayri ihtiyari insan hayatının da parçasıdır. rap zaten derdi anlatabilmek için kullanılan bir araçtır pek çoğuna göre, ve dinleyici olarak da aleni argo bildiğimiz sözleri kullanmayıp onlardan beterini yaydırarak söyleyen şarkılardansa küfürlü ama sözlerinde haklılık olan şarkıyı tercih ederim.

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.