You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

SADECE 1 DAKİKANIZ LAZIM

SADECE 1 DAKİKANIZ LAZIM

Profesör
RE: SADECE 1 DAKİKANIZ LAZIM
sağolasın hanzala

Rabbim her daim O'nu c.c hatırından çıkarmayanlardan eylesin
"Ey Sevgili!..
Bir geceliğine değiş tokuş etseydik yüreğimizi,
Taşıyabilir miydin acaba bendeki seni!..
Bunu ilk beğenen sen ol.
Kayıtsız
<span style="color: #1C1C1C"><strong>Kayıtsız</strong></span>
allah razı olsun
yüreğine kalbine sağlık
Bunu ilk beğenen sen ol.
Üye
RABBİM CÜMLEMİZDEN RAZI OLSUN İNŞALLAH ALLAH RIZASI İÇİN ÇALIŞMAYI VE ÇABALAMAYI NASİP ETSİN DÜNYAVİ İŞERİMİZDEN KALAN VAKİTİ ALLAHA AYIRMAYALIM , ALLAHA AYIRDIGIMIZ VAKİTTEN KALAN ZAMANLA DÜNYAYLA UGRAŞALIM
Bunu ilk beğenen sen ol.
Göğe Bakma Durağı.
Ne dogru soylemis.

"Ezanı duyunca müziğin sesini kısmaması normaldir,
        Ben ezanı duyunca namaz kılmayan insanlar gördüm..!!"

"Ezana hürmetin esaslısı davete icabetle olur şarkıyı kapatmakla değil -dedi biri, haklıydı."
H
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
Aynen öyle kardeşim, şuanda bu mesajı sana yazabiliyorsam biliyorum ki ALLAH c.c. izni iledir. (Elhamdulillah) Bunu bilmek yetmez idrak etmek ve hayatımıza işlemek gerekir, Allahu (c.c.) ümmeti Muhammede bunu bilip,idrak ederek yaşayan kullarınden eylesin, Amin(Ecmain)..
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.