You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Sabah namazı imtihandır

Sabah namazı imtihandır

General
RE: Sabah namazı imtihandır
Zaten bende de genelde öyle oluyor.Yani uyuma değilde,yatakta debelenme oluyor geneldegülücük
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
~Laedri~
ben şimdi namazdan sonra Kuran-ı kerim ve mealini okuyorum gün geçtikçe dozu artırmayı düşünüyorum ezbere başladığımdada sabah namazından sonra hiç uyumamaya başlarım inşallah şimidlik bu yolda ilerliyoruz bakalım ilerisi nasıl olur gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Kuran ezberinden bahsediyorsunuz değil mi?Hangi sureleri ezberlemeye niyetiniz var?

Kuran'ı mealiyle okumanız çok iyi.Geçen birisinden daha duydum,önce Arapçadan okuyorlarmış,sonra da mealini.Bunları duyunca mutlu oluyorum.İnsanlar artık Allah bana burada ne diyor diye merak etmeye başladılar.
Camide bile sünneti ihya edemeyen bir toplumdan siz ne bekliyorsunuz bilmem; ama benim hiçbir beklentim yok!
Bunu ilk beğenen sen ol.
Son Düzenleme: 05-12-2014, Saat:12:03 AM, Düzenleyen: ibni-mesud.
General
Biraz uzun değil mi ilk ezber için?
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Genel olarak herkese sordum bengülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
General
bende senin gibi uzun süre uyanık durursam bütün gün sersem gibi oluyorum tadım olmuyo pek .. Uyku benim için çok kıymetli zaten maalum bebekten dolayı ..
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
Birde bende şöyle bir sorun var.Ne kadar uykum olursa olsun gündüz uyuyamıyorum.
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.