You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

Yeni Üye
sabah namazı
Merhaba arkadaşlar Selamun Aleyküm.. Ben açıkça söylemek gerekirse namaz kılmayan bir insanım ama ezan okundumu kesinlikle yatmam. ve işimi sabaha karşı bitirip sabah 4 gibi yatarım hemen uyuyamadığım için 45 dakka sonra falan ezan başlıyor ve 1 saat boyunca sabah ezanı sürüyor yada benim bulunduğum mevki nedeniyle tüm camiilerin yakın olmasından yolayı ezan sesleri geliyor ve bu bir saat boyunca oturuyorum uyuyamıyorum. asıl meseleye gelirsem sadece kendi camiimin ezanını duyup uyumak doğru olurmu yoksa tüm ezan seslerinin bitmesini mi beklemeyeliyim ? cvplar için şimdiden tşkler Allah a emanet olun hoşçakalın..
Degerli istanbulemre Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
RE: sabah namazı
ezana saygın bu kadar çok ne güzelgülücük

rabbim kılmayıda nasip etsin
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
gülücük çok tşkler arkadaşlar cvplarınız için fakat ben cevabımı alamadım malesef Sad ben içki içen bi insanım genelde 3 günde bir mutlaka içerim hem o hem o olmaz benim düşünceme göre.. şimdilik bu hayat şartları sinir stres falan.. beni ancak alkol yatıştırıyor malesef.. size sorduğum ise tüm ezan eselerinin dinmesini beklemelimiyim? yoksa sadece yakınımdaki ezan sesleri bitse yeterlimidir? Açıkçası bunu sorarken burda din hocası falan vardır diye düşünerek burda sormuştum eğer tam emin değilseniz konuda hakkında emin olmadığınızı belirterek cvp verirseniz sevinirim yanılmak istemem çünkü.. şimdiden tşkler Allah a emanet olun..
Degerli istanbulemre Kullanicisi May 2009 Tarihinden Beri İmam Hatip, İslami Forum, Dini Forum, Genel Forum Üyesidir.
Bunu ilk beğenen sen ol.
(...)
nasılki bağlı olduğumuz caminin eznı bitince iftar açabiliyoruz yada namazımızı kılabiliyorsak yatabilirisnde...
içki içtiğini filan açıkça sölüosun bari günahına bizi şahit etmeSaskin

kafa buluyosun sanki bizle
Şuan DeLi MisaL Aşığm Bir Kişi Hariç Herkese Şaşıyım !
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
gülücük günaha şahit olmak değil bu bir arkadaşınızın size dürüstçe birşeyi itiraf etmesi bence.. tşkler cvp için bunu öğrendiğim iyi oldu ben biraz takıntılıyım o konuda, kafamı camdan çıkarıp tüm ezan seslerinin dinmesini bekliyordum normalde gülücük
Bunu ilk beğenen sen ol.
Yeni Üye
ve site yönetilerine sitem etmek istemiyorum ama şu anda bu mesajı yazdığım arkadaşa birşey sormak istemiştim özel mesaj ile özel mesaj göndermek için yererli mesajınız yok diye bir yazı geldi ekrana şimdi ben bunu soramıyorum... ve belki yarın yine bu konuda yanlış yapacağım sırf bunu soramadım diye günahımı paylaşıyolar bilmem farkındalarmı... sitedeki bu mesaj sınırlarını kaldırmalarını ümit ediyorum insnalar istediği gibi, içlerinden geldiği mesaj yollasınlar. buna sınır koymayın lütfen......! Allah a emanet....
Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.