You need to enable JavaScript to run this app.

Skip to main content

*Sabah Kahvaltı Tarifleri*

General
Sabah uyandığınızda ne yicez sıkıntısı düşüncesini az da olsa son vermek için pratik kolay tarifler vericem ben evde de kendim uyguluyorum ve değişiklik oluyor , umarım beğenirsiniz gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?
Söylemezsem Bağlar Gamlardan Ağlar Sad

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
RE: *Sabah Kahvaltı Tarifleri*
-Salam Kızartması-
salamımızı yuvarlak ince ince doğruyoruz ve tavamıza az miktar zeytinyağ koyuyoruz tavamızın altını yakıyoruz yağ ısınınca salamlarımızı tavamıza diziyoruz yağda kızarmasını bekliyoruz bir yüzü kızardıktan sonra diğer yüzünü çatalımızla çeviriyoruz o yüzüde kızardıktan sonra haclu kağıt serdiğimiz tabağımıza koyuyoruz ve afiyetle yiyoruz gülücük
çok kızartırsanız kuru oluyor ona dikkat edin lütfen gülücük
ketçap mayonez de kullanabilirsiniz az miktarda , çok olması ağız tadınızı bozabilir gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
-Salamlı Yumurta-
aynı sucuklu yumurta gibi yapıyoruz salamları küçük küçük istediğiniz şekilde doğrayın ama küp hariç zor kızarabilir gülücük tavamıza yağmızı koyuyoruz ve salamlarımız kızarana kadar kavuruyoruz sonra üzerine yumurtamızı kırıyoruz , ben yumurtayı kırmadan önce bi kasede çırpıyoruz tuz nane kekik ve pul biber ekliyorum daha sonra salamımızın üstüne döküyorum güzel tadı oluyor denemenizi tavsiye ederim gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
- Sosisli Yumurta -
sosislerimizi 4e bölüyoruz ve küçük küçük kare kare doğruyoruz .. Tavamıza yağyı koyuyoruz yağ kızarınca sosislerimizi atıyoruz renk değiştirene kadar kavuruyoruz çok kavurunca kuru oluyor güzel olmuyor ona dikkat edelim gülücük yanık sevenler için bu uyarım gülücük aynı şekilde yine yumurtayı kırıyoruz baharatlarını atıyoruz afiyetle yiyoruz gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.
General
-Patatesli Yumurta-
patateslerimizi güzelce soyup yıkıyoruz ve tahtamızda küp küp olabildiğince küçük doğramaya özen gösteriyoruz ne kadar büyük olursa okadar zor kızarıyor ..
Küp küp doğradıktan sonra tavamıza yağmızı biraz daha fazla koyuyoruz kızartıyomuş gibi çok değil de arada işte gülücük siz ayarlayın patatesi yaşken yağya atmayın yapış yapış oluyor tavaya atar atmaz üstüne hemen tuzunu atın ki yapışmasın .. Çünkü patates kavruldukça yapış yapış olmaya başlıycak arada da karıştırmayı ihmal etmeyin gülücük patatesler istediğiniz kızarıklığa ulaştığında yada yumuşaklığa ozaman yumurtamızı kırıyoruz baharatlarımızı da ekliyoruz ve afiyetle yiyoruz gülücük
Ya Söylersem Kim Anlar ?

Bunu ilk beğenen sen ol.

İçerik sağlayıcı paylaşım sitesi olarak hizmet veren İslami Forum sitemizde 5651 sayılı kanunun 8. maddesine ve T.C.K'nın 125. maddesine göre tüm üyelerimiz yaptıkları paylaşımlardan kendileri sorumludur. Sitemiz hakkında yapılacak tüm hukuksal şikayetleri bağlantısından bize ulaşıldıktan en geç 3 (üç) gün içerisinde ilgili kanunlar ve yönetmenlikler çerçevesinde tarafımızca incelenerek, gereken işlemler yapılacak ve site yöneticilerimiz tarafından bilgi verilecektir.